Delftse aanbiedingen: tweede bol ijs gratis en luxe ontbijt in een hotel voor €7,50

Door Ilse Zoutewelle 12 juli 2018

Jij bent waarschijnlijk veel te druk met van de zon genieten om in de gaten te houden waar je de beste koopjes scoort. Snappen we! Daarom hebben wij het speurwerk al voor je gedaan. Waar je deze week de beste aanbiedingen uit Delft shopt? Nou, hier dus!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis schepsnoep

Of het nu dropjes, snoepaardbeien of banaantjes zijn: je kunt ons wakker maken voor een lekkere zak snoep. Bij Kruidvat krijg je nu een bak van 500 gram schepsnoep helemaal gratis bij aankoop van twee actieproducten. Onder andere Andrélon, Dove, Axe, Zendium en Zwitsal doen mee, dus het is gewoon een kwestie van je shampoo/douchegel/tandpasta voorraad aanvullen en klaar.

Kruidvat Bastiaansplein drogisterijen

Nu gesloten09:00 - 17:00

Bastiaansplein 13, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

Tweede bol ijs gratis

Dat is nog eens een aanbieding waar we blij van worden. Vanaf vrijdag 13 juli tot en met zondag 26 augustus is Jans Delft van zondag tot en met vrijdag geopend tot en met 22.00 uur. Om dat te vieren, is het elke dag tussen 18.00 en 19.00 uur happy hour en krijg je het tweede bolletje gratis. Wij weten wel waar we de komende tijd heen gaan voor het toetje!

Jans Delft koffiebars

Nu gesloten08:30 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Korting op een nieuw bed

auping voordeel

Het is summersale bij Auping! Je krijgt nu 15 procent korting op het complete assortiment. En dat kan best oplopen wanneer je een nieuwe boxspring of ledikant koopt! Je leest hier meer over deze aanbieding:

auping voordeel
Topper

15 procent voordeel op het hele Auping assortiment

Auping Plaza Delft
Huis en tuin - Geldig t/m 02 sep 2018

Hotelontbijt voor een prikkie

Wat is er nu een leukere manier om de zomervakantie te beginnen dan met een ontbijt in een hotel? Het kan nu voor de helft van de prijs bij restaurant Swing van het Hampshire Hotel. Voor €7,50 geniet je van een luxe ontbijtbuffet met sappen, warme drankjes én een glas bubbels. Natuurlijk mogen je kinderen ook mee. Voor kids van 3 tot en met 9 jaar betaal je €4,95 per per persoon, tot 3 jaar mogen ze gratis mee. Je moet deze actie wel even boeken via SocialDeal, maar da’s zo gepiept.

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

Opblaasbaar zwembad

via GIPHY

Zet ‘m op in je achtertuin of neem je zwembad gewoon mee naar de camping. Gegarandeerd urenlang spetterplezier voor de kinderen. Bij Big Bazar scoor je een opblaasbaar zwembad voor €9,99.

Big Bazar Delft cadeauwinkels

Nu gesloten09:00 - 18:00

Paradijspoort 5, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

Nog meer korting

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.