Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: opheffingsuitverkoop en plantjes met korting

Door Danique Beijer 23 april 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Opheffingsuitverkoop bij Noa Noa

We vertelden er net voor het coronavirus uitbrak al over, maar Noa Noa en Riverdel-lifestyle gaan stoppen. De zaken gaan 4 mei nog even open om de laatste spullen te verkopen. Je hebt dan nog tot eind juni de tijd. Heb je nog een leuke outfit nodig voor dit lekkere weer? Dan ben je bij Noa Noa nog even aan het juiste adres.

Gratis geurkaars

Het is bijna Moederdag, tijd om een cadeautje in te slaan! Bij Etos koop je nu twee producten van Therme voor maar €10,-. Verwen je moeder bijvoorbeeld met een lekkere douchefoam of bodylotion. Bij aankoop van deze producten krijg je nu een gratis geurkaars. Enneh: je mag jezelf hier ook mee verwennen, hoor ;-).


Meer over Etos Delft ontdekken?

Etos Delft drogisterijen

Gesloten09:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 95, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

Plantjesmarkt bij de PLUS in de Bomenwijk

Heb jij nog nieuwe plantjes nodig om jouw tuin helemaal lenteproof te maken? Dan hebben wij een goede tip voor je. Bij de PLUS in de Bomenwijk is er aanstaande zaterdag 25 april weer een plantjesmarkt. Dat houdt in dat alle plantjes tegen veilingsprijzen worden verkocht. De markt is open van 09.00 tot 16.00 uur, dus wees er op tijd bij!

Ben & Jerry’s voor de helft van de prijs

Tijdens depri momenten (want: nóg langer binnen blijven) of een gezellige avond met je huisgenoten: Ben & Jerry’s maakt alles beter. Treft het even dat het ijsmerk deze week in de aanbieding is bij Albert Heijn! Een pot kost nu maar €2,99. Dat is minimaal de helft goedkoper van wat je normaliter moet betalen. Wij zeggen: inslaan (maar laat wel wat over voor je mede-Delftenaren).


Meer over Albert Heijn ontdekken?

Albert Heijn

Gratis sporten voor kinderen

We hebben het dinsdag 21 april gehoord in de persconferentie: het is ontzettend belangrijk dat kinderen in beweging blijven. Dit kan door buiten te spelen en straks in teamverband bij sportclubs in Delft. Maar een beetje extra beweging is – vooral tijdens de meivakantie – niet verkeerd. Via Les Mills on demand kunnen kinderen gratis workouts doen. De oefeningen zijn gesorteerd op leeftijdscategorie en geschikt voor kinderen tussen vier en zestien jaar. De aanstekelijke muziek maakt het helemaal af. Wedden dat je zelf mee gaat doen?

Nog meer aanbiedingen

Eerste paasdag, aanbiedingenOf dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.