Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: Lees de krant voor een schijntje, gratis e-books en meer

Door Danique Beijer 16 april 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij. Hier komen ze:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Sale bij Bij Marlies

BijMarlies
Foto: Instagram BijMarlies

Voor wie nog op zoek is naar een nieuwe lentegarderobe hebben we goed nieuws. Er is namelijk sale bij Bij Marlies! Het is momenteel natuurlijk lastig om éven snel de winkels in te duiken, maar daar hebben ze bij Bij Marlies iets op bedacht. Zij plaatsen alle sale-items op Instagram zo kunnen jullie ze gemakkelijk bekijken én bestellen. Wil je echt even passen? Dan kun je een privé shopsessie aanvragen.


Meer over Bij Marlies Delft ontdekken?

Bij Marlies Delft conceptstores

Gesloten10:00 - 17:30

Beestenmarkt 13, Delft

Bekijk meer:conceptstores

Lees de krant voor een schijntje

Foto: ANP

We hebben een héle goede aanbieding gevonden voor wie zeeën van tijd heeft én op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws (vrijwel iedereen, dus). Via krant.nl lees je vier weken lang een krant naar keuze voor maar €4,-. Wordt het de Volkskrant of het AD? Je sluit dit spotgoedkope abonnement hier af. En o ja, het stopt vanzelf.

Korting bij Leonietje’s

Leonietje's korting
Heb je nog een leuk verjaardags- of kraamcadeau nodig? Dan ben je bij Leonietje’s aan het juiste adres. De webshop verkoopt onder meer: slabbetjes, knuffels, schortjes en verschillende soorten speelgoed. Gebruik de code SPEEL10 in de online shop en ontvang 10% korting op je bestelling.


Meer over Leonietje’s Delft ontdekken?

Leonietje’s Delft speelgoedwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Nieuwe Langendijk 13, Delft

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Lees gratis e-books

Foto: Unsplash

Over lezen gesproken: de online bibliotheek heeft nu honderd e-books gratis ter beschikking gesteld! Je kunt deze lezen op je smartphone of tablet. Er zijn boeken voor volwassenen én jeugd, dus de hele familie is weer een tijdje onder de pannen.

Dagje spa, maar dan thuis

Foto: Uitjeskrant.nl

Het is een hartstikke stressvolle periode, maar de sauna’s zijn gesloten. Maar we zijn niet voor een gat te vangen: met de Treatments giftbox geniet je thuis van een dagje wellness! In het enorme pakket zit onder meer shower gel, body oil en body scrub. Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een voucher in voor een dagje wellness voor twee personen. Nu horen we je denken: dat is vast hartstikke duur. Nee hoor: via uitjeskrant.nl betaal je nu maar €34,95 in plaats van €105,20. Op de site vind je trouwens nog veel meer leuke aanbiedingen!

Nog meer aanbiedingen

Eerste paasdag, aanbiedingenOf dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.