Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: korting op sushi, een goedkope hotelovernachtingen en meer

Door Danique Beijer 21 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Korting op sushi

Goed nieuws! We kunnen ons zo voorstellen dat Delftse sushilovers – net als wij – even moesten slikken toen de horecasluiting werd aangekondigd. Als sushiliefhebbers werden wij dan ook heel blij van het nieuws dat je eten kunt bestellen of halen bij Umai op de Oude Langedijk. Het restaurant heeft momenteel ook een leuke aanbieding. Je krijgt óf 10% korting bij het afhalen van jouw bestelling óf de bezorgkosten zijn gratis. De actie loopt tot 10 juni. Hier kun je de menukaart bekijken.


Meer over Japans sushi & grill restaurant Umai Delft ontdekken?

Japans sushi & grill restaurant Umai Delft sushi restaurants

Geopend16:00 - 22:00

Nieuwe Langendijk 27, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

Hotelovernachting met korting

Wil jij op vakantie naar Afrika? Overnachten in een Arabische kamer? Of toch liever naar Mexico? Maar dan stiekem gewoon in je eigen stad? Hotel de Plataan is een hotel in het centrum van Delft met superleuke thema kamers die jou even het gevoel geven alsof je tóch op die welverdiende vakantie bent. Speciaal voor (oud) Delftenaren heeft het hotel nu een actietarief van 25% korting op een themakamer of familiekamer! Om dit te boeken kun je een e-mail sturen naar het tijdelijke e-mailadres voor deze actie: [email protected]


Meer over Hotel De Plataan Delft Centrum ontdekken?

Hotel De Plataan Delft Centrum hotels

Geopend07:00 - 23:30

Doelenplein 10, Delft

Bekijk meer:hotels

Hotelovernachting voor €34,95

fletcher
Foto: Uitjeskrant.nl

We kunnen ons voorstellen dat je na al die weken thuis wel toe bent aan een uitje. Bij Fletcher Hotels kun je nu voordelig een nachtje weg: je betaalt maar €34,95 per overnachting! Normaliter ben je hier €79,- voor kwijt. Om gebruik te maken van de actie, kun je een voucher kopen via Uitjeskrant.nl. Hier vind je ook meer informatie en de voorwaarden.

Vaste plant voor €1,59

Foto: Reclamefolder.nl

Je tuin of balkon voordelig opfleuren kan nu bij Lidl! Deze week koop je hier verschillende vaste planten voor maar €1,59. Bijkomend voordeel: de planten zijn geliefd bij bijen, dus je doet meteen iets goeds voor de natuur.


Meer over Kruidvat Bastiaansplein ontdekken?

Kruidvat Bastiaansplein drogisterijen

Geopend09:00 - 19:00

Bastiaansplein 13, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

Wijn voor de helft van de prijs

wijn
Foto: Pixabay

Na een lange werkdag of bij de BBQ in het weekend: een wijntje gaat er altijd wel in. Bij Gall & Gall krijg je nu 50% korting op de populairste wijnen uit het assortiment. Zo betaal je nu maar €3,99 voor een rosé van Arrogant Frog en kost de merlot van Inycon Estate slechts €5,29 in plaats van €10,59.


Meer over Gall & Gall Delft Martinus Nijhofflaan ontdekken?

Gall & Gall Delft Martinus Nijhofflaan slijterijen

Geopend09:00 - 21:00

Martinus Nijhofflaan 3, Delft

Bekijk meer:slijterijen

Nog meer aanbiedingen

winkelstraat delft algemene foto aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.