Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: 3+1 gratis op BBQ-vlees en opblaasbare jacuzzi met flinke korting

Door Iris Olsthoorn 25 juli 2019

Het is véél te heet om alle reclamefolders door te spitten. Daarom doen wij het voor je! Deze aanbiedingen van de week wil je niet missen in Delft: 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

3 + 1 gratis op BBQ producten

De komende dagen belooft het heerlijke weer aan te houden, dus het is tijd is om de barbecue weer aan te steken! Je inkopen doen kan bij Albert Heijn, want daar geldt nu 3 + 1 gratis op alle BBQ producten. Hier bekijk je op welke producten de actie geldt.


Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Powerbank voor €15,-

Ga je op vakantie en sta je op de camping, of zit je lang in de auto? Dan is een powerbank om je telefoon op te laden zeker geen overbodige luxe. Bij Lidl zijn de Powerbanks van Silvercrest nu in de aanbieding. Er zit een USB-C en Micro-USB ingang op en door de Smart-charge functie laadt hij je apparaten supersnel op!

Korting op dé rosé van deze zomer

Het warme weer van deze week vráágt gewoon om een glaasje rosé! Bij Wine & More by Arjan is dé rosé van deze zomer nu in de aanbieding. South Emotion Rosé is een wijn met elegantie en klasse. Fris met een waanzinnige finesse, zacht en romig. Zomerzon in je glas! Je koopt ‘m nu voor  €7,49 of een doos van 6 flessen voor €40,-

Korting op dé rosé van deze zomer

South Emotion Rosé, de zomerhit en must have van 2019! Wie verlangt er nou niet naar een zonoverg...

Opblaasbare jacuzzi voor €399,-

Altijd al een jacuzzi gewild? Daar hoef je echt geen duizenden euro’s voor neer te tellen. Bij Praxis verkopen ze nu het Lay-Z-Spa Zwembad Havana. Er zitten 81 air-jets in deze opblaasbare spa. Zelfs als het kouder wordt buiten is dit een fijne aanwinst: je kunt de temperatuur instellen tot 40 graden.

Lay-Z-Spa Zwembad Havana

Nog meer korting

aanbiedingen delft

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.