Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: elke dag een gratis film en online shoppen met korting

Door Danique Beijer 9 april 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij. Hier komen ze:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis pizza bij Pizzahood

Pizzahood
Foto: Pizzahood met rapper F1rstman

Werk jij bij het ziekenhuis, de brandweer, de politie of de ambulance in Delft? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op vrijdag 10 april kun jij bij Pizzahood gratis een kleine pizza afhalen. De pizza krijg je voor niets mee op vertoon van jouw werkpas of als je je werkuniform aan hebt. Op deze manier wil Pizzahood laten weten trots te zijn op het zorgpersoneel in Delft. Een lief gebaar van het pizzarestaurant.

Elke dag een gratis film

Een gezellig avondje naar de bioscoop zit er niet in, dus komt de bioscoop naar jou. Pathé Thuis geeft tot en met dinsdag 28 april elke dag een gratis film weg. Via social media wordt er om 09.00 uur een code gedeeld waarmee je de film van die dag tot 23.59 uur kunt bekijken. Afgelopen dagen kon je al genieten van Rambo: last blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Disturbing The Peace. Alle genres komen aan bod, dus hou Facebook en Instagram story in de gaten!

Foto: Unsplash

Valt het jou ook ineens op hoeveel vogels er eigenlijk in je tuin of het park rondvliegen? Dat hebben meer mensen. Daarom heeft de Vogelbescherming een gratis vogelcursus online gezet. Hiermee leer je in tien lessen meer over de vogels die rond je huis vliegen. Heb je meteen wat interessante weetjes paraat voor de volgende houseparty met je vrienden! Je kunt de cursus hier downloaden.

Online shoppen met 20% korting

Foto: Unsplash

Het is zaterdag National Glamour Day! Normaliter betekent deze dag dat je – met de Glamour in je hand – korting krijgt bij het shoppen in de stad. Vanwege corona is de actie online gegaan, waardoor je veilig thuis kunt winkelen. Je krijgt onder meer 20% korting op heel veel items van H&M, Asos, About You, Esprit en The Little Green Bag. Kijk voor alle kortingscodes en deelnemende webshops op de website van Glamour.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.