Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: dagje Slagharen voor €14,95 en hier krijg je een gratis boek

Door Ilse Zoutewelle 3 juni 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dagje uit voor €14,95

Foto: Uitjeskrant.nl

Zijn jij (en je kinderen) na al die maanden thuis toe aan een dagje uit? Boffen jullie even, want via Uitjeskrant.nl kun je nu voor maar €14,95 naar attractiepark Slagharen! Het park is sinds kort – met passende maatregelen – weer open. In het attractiepark ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Waag je aan een vrije val van 40 meter hoogte of maak een ritje in achtbaan Gold Rush. Je koopt de tickets hier.

Wist je trouwens dat je via Uitjeskrant veel meer goede deals vindt? Kijk hier maar eens!

Gratis thriller

Of je nu thuis blijft of de hort op gaat: tijdens de vakantie is een goed boek nooit weg. Tot en met 21 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Dit betekent dat je bij aankoop van €15,- aan Nederlandstalige boeken de thriller Wat jij niet ziet er gratis bij krijgt. Wij zeggen: op naar de boekhandel!


Meer over Boekhandel Paagman Delft ontdekken?

Boekhandel Paagman Delft boekhandels

Gesloten12:00 - 17:00

Choorstraat 1, Delft

Bekijk meer:boekhandels

Opblaasbank voor €14,95

Een middagje relaxen in het park is superfijn, maar geef toe: na een tijdje zitten op een kleedje verlang je toch naar je comfortabele bank. Je kunt de sofa vanaf nu gewoon meenemen, want bij Action koop je deze week een opblaasbare bank. Hij is ook te gebruiken als ligbed, dus ook ideaal op de camping komende zomer. Verkrijgbaar in zebra- en tijgerprint en hij kost maar €14,95.


Meer over Action Delft ontdekken?

Action Delft winkelen

Vandaag gesloten

Papsouwselaan 470, Delft

Bekijk meer:winkelen

Lekker in het zonnetje lezen over de geschiedenis van Delft. Heerlijk toch? Op 6 juni verschijnt het zomernummer van Delf. De inhoud van het tijdschrift is lekker gevarieerd. Een jaarabonnement is voor €19,- verkrijgbaar en losse nummers zijn voor €4,75 te koop bij het Stadsarchief, het Vermeercentrum, het Prinsenhof en de boekhandels Kempers en De Omslag.

Nog meer aanbiedingen

winkelstraat delft algemene foto aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.