Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse aanbiedingen: goedkoop kratje bier en loungen met korting

Door Danique Beijer 7 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bloemenactie Loco Lama

Loco Lama heeft een hele leuke en goede actie opgezet. Jij koop via deze website een setje superleuke kaarten voor €10,- (in plaats van de gebruikelijke €12,-). Voor elk aangeschaft setje kaarten wordt een bos bloemen gedoneerd aan eenzame ouderen in Nederland. Deze actie is een samenwerking met de thuiszorgorganisatie Buurtzorg, bloemenkwekerij Bloom Makery en de winkel Loco Lame met de gedachte ‘’Samen staan we sterk’’.


Meer over Loco Lama ontdekken?

Loco Lama cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Molslaan 35, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

Kratje bier voor €8,99

Foto: Alf van Bee/Wikimedia Commons

Inslaan voor een feestje hoeft voorlopig (helaas) niet, maar het is altijd handig om een kratje bier op voorraad te hebben. Bij Albert Heijn koop je nu voor maar €8,99 een krat Grolsch, Amstel of Jupiler. De korting kan oplopen tot wel €8,30, dus wij zeggen: goede deal. Wel handig om te weten, er geldt een maximum van zes kratten per klant.


Meer over Albert Heijn W.H. van Leeuwenlaan ontdekken?

Albert Heijn W.H. van Leeuwenlaan boodschappen

Gesloten08:00 - 22:00

W.H. van Leeuwenlaan 1, Delft

Bekijk meer:boodschappen

Foto op canvas met 75% korting

Foto: Uitjeskrant.nl

Heb je nog geen cadeautje gefikst voor Moederdag? Maak haar blij met een mooie foto van de familie op canvas. Als je het canvas koopt via Uitjeskrant, hoeft het ook niet de wereld te kosten. Voor €9,99 heb je al een canvas foto van 40 x 60 cm! Je bekijkt de actie hier.

Wist je trouwens dat je op Uitjeskrant veel meer goede deals vindt voor thuis? Denk aan kinderboeken, wijnpakketten en puzzels. Kijk hier maar eens!

Lekker loungen met korting

Foto: Lidl

Je tuin of balkon nog chiller maken zonder meteen een peperdure loungebank aan te hoeven schaffen: het kan! Bij Lidl koop je deze week een opblaasbare ligstoel voor maar €12,99. Ga je voor luxe? Dan betaal je €19,99. Je nieuwe loungebank is opvouwbaar en wordt geleverd in een draagtas, dus je kunt hem komende zomer makkelijk meenemen op vakantie.


Meer over Lidl Delft Multatuliweg ontdekken?

Lidl Delft Multatuliweg supermarkten

Gesloten08:00 - 21:00

Multatuliweg 53-59, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Nog meer aanbiedingen

winkelstraat delft algemene foto aanbiedingen

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.