Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dagje treinen voor €19,50 en hier eet je steak voor een prikkie

Door Ilse Zoutewelle 19 september 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Haagse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Den Haag kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Steak voor €13,-

Toros Santiago Delft

Trek in steak? Dat hoeft niet duur te zijn. Bij steakhouse Toros Santiago in Delft geniet je nu voor maar €13,- van een Argentijnse rumpsteak van 300 gram met daarbij friet en salade. Dat is prima te doen! Je scoort de actie hier.

€100,- korting op een slipcursus

Met de winter in het vooruitzicht is het fijn als je weet wat je moet doen bij gladheid op de weg. Je leert het tijdens een slipcursus. Via Reclamefolder.nl krijg je nu €100,- korting op een drie uur durende cursus. Je boekt ‘m hier. 

Korting op wasmiddel

Is je wasmiddel op? Vul bij Blokker voordelig je voorraad aan. Je krijgt nu 1 + 1 gratis op alle Ariel wasmiddelenpods. Daarbij krijg je óók nog een gratis waszakje. Winnen!

Dagje met de trein voor €12,50

trein station delft

Dagje op pad? De NS heeft nu een leuke actie: voor maar €19,50 kun je de hele dag op pad met de trein. Let op: de kaart is niet geldig tijdens de spitsuren. Je scoort ‘m hier.

Korting op Fila sneakers

Nieuwe sneakers nodig? Bij Kruidvat scoor je nu Fila sneakers met plateauzool voor een prikkie. In plaats van €119,95 betaal je maar €54,99. Je hebt keuze uit verschillende modellen.

Nog meer korting

aanbiedingen delft

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.