Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze winkel is het opheffingsuitverkoop en meer koopjes

Door Ilse Zoutewelle 5 december 2019

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rijtje.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Sint snoepgoed met 50% korting

pepernoten-zwarte-piet
Foto: ANP

We weten niet hoe het met jou zit, maar bij ons gaan er op 6 december nog wel kruidnoten in. En voor een lekkere chocoladeletter zijn we ook te porren… Bij AH XL krijg je vanaf 5 december 50 procent korting op alle Sinterklaas artikelen. Inslaan die handel!

Opheffingsuitverkoop bij De Hippe Engel

Helaas: de Hippe Engel gaat ermee stoppen. De vestigingen in Schipluiden sluit eind december. De winkel in Den Hoorn blijft nog een paar maanden open als outlet. Het is zeker de moeite waard om langs te gaan: in Schipluiden krijg je 30% korting op de hele collectie en in Den Hoorn zelfs 50%.

hippe engel den hoorn

Jammer! Deze hippe kledingwinkel vlakbij Delft gaat sluiten

Slecht nieuws voor fans van 'de Hippe Engel': beide locaties van de zaak gaan binnenkort dicht. In S...

Korting op alle kerstbomen

Het is december en dat betekent dat je de kerstboom weer van zolder mag halen. Heb je nog geen kerstboom? Bij Karwei krijg je nu maar liefst 25 procent korting op alle kunstkerstbomen. Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 8 december en de boom wordt ook nog eens gratis bij je bezorgd. Haal die kerstversiering maar vast tevoorschijn!

Gratis lunchbox

Handig om mee te nemen naar je werk: een bakje waar salade, soep of yoghurt in kan. Bij Kruidvat krijg je nu een Curver lunchbox gratis bij aankoop van twee producten van Always, Amipur, Aussie, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, OralB, Pampers, Swiffer en Gillette Venus.

Naar de bios voor €1,-

buurman en buurman

Altijd leuk als je op stap kunt voor een klein prijsje. Met lichtjesavond kun je tussen 16.00 en 19.00 uur  komen kijken naar de film ‘Buurman en Buurman experimenteren er op los’ bij Filmhuis Lumen. Toegang is maar €1,-! Alle informatie vind je in het onderstaande artikel:

buurman en buurman

Je kunt binnenkort voor €1,- naar deze superleuke kinderfilm

Een filmpje pakken is altijd leuk, maar het is al helemaal lekker als het bijna gratis is! Op dinsda...

Nog meer aanbiedingen

aanbiedingen delft algemene foto 2

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.