Alle kerstspullen bij Flying Tiger voor €1,- en de hele dag parkeren voor een tientje

Door Ilse Zoutewelle 6 december 2018

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft kijken, want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Alle kerstspullen €1,-

Foto: @flyingtigernl via Instagram

Als jouw huis nog wel wat versiering kan gebruiken, moet je nu naar Flying Tiger gaan! Daar kosten alle kerstspullen nu maar €1,-. Dus óók de toffe kerstballen, geinige rendieren en kleine kerstboompjes. De actie is geldig tot en met 24 december.

 

Ontbijtje voor €9,95

Ontbijten buiten de deur: er is niets leuker dan dat! Bij The Lounge op de Brabantse Turfmarkt geniet je nu voor €9,95 van een uitgebreid ontbijtbuffet. Op het buffet staan onder meer croissants, kaneelbroodjes, pancakes, scrambled eggs en yoghurt. Jummie! Je scoort deze aanbieding hier. 

Kerstbomen en -ballen met korting bij Karwei

kerst kerstboom
Foto: ANP

Heb jij nog wat ruimte in je boom voor nieuwe kerstballen? Of zijn er vorig jaar bij het aftuigen een paar gesneuveld? Dan moet je deze week naar Karwei, want daar krijg je 25 procent korting op alle kerstballen. Staat je boom nog niet? Ook dan is een tripje richting Karwei aan te raden, want ook op de bomen krijg je 25 procent korting.

Onbeperkt tapas met toetje én Cava voor €22,50

Heb je wel zin om in de maand december lekker uit eten te gaan, maar wil je niet teveel geld kwijt zijn? Ga dan naar La Cubanita! Voor maar €22,50 geniet je onbeperkt van tapas, een warme wafel met kersen én een flesje Cava. Let op: deze prijs is alleen geldig van zondag tot en met donderdag. Op vrijdag en zaterdag betaal je €27,50.

Dagkaart Markt-, Zuidpoort-, Prinsenhofgarage voor €10,-

delft koepoort parkeren parkeergarage

Wil je kerstboodschappen doen of is fietsen naar de stad gewoon niet zo handig? Je kunt nu voor €10,- de hele dag parkeren in de Markt-, Zuidpoort-, Prinsenhofgarage. Normaal kost dit €16,-, dus dat scheelt behoorlijk! Alle informatie over deze actie vind je hier:

Topper

Dagkaart Markt-, Zuidpoort-, Prinsenhofgarage voor €10,-

ParkerenDelft
- Geldig t/m 31 dec 2018

Nog meer korting

Of dit alle goede deals van het moment zijn in Delft? Zeker niet!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.