Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Acties in Delft: korting bij veel winkels in de Hoven Passage!

Door Redactie indebuurt 16 juni 2016

De sale is voorzichtig begonnen in Delft! Dat is te merken aan de aanbiedingen deze week: je shopt onder meer nieuwe schoenen voor minder geld en krijgt korting bij heel veel winkels in de Hoven Passage.

Bloemen waardebon

bos bloemen korting

Ideaal verjaardagscadeautje: een cadeaubon voor bloemen. Via Social Deal koop je deze week een bon voor de helft van het geld. Dit betekent dat je maar 7,50 euro betaalt voor een bon van 15 euro! Je kunt de waardebon inleveren bij Bloemig en je mag de bos helemaal zelf samenstellen.


Meer over Bloemig Delft ontdekken?

Bloemig Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Peperstraat 16, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten
 

Heel veel korting bij de Hoven

hoven passage

De winkels van de Hoven Passage pakken groots uit met de zomer. Zo hangt het winkelcentrum vol parasollen en organiseren ze de hele zomer leuke activiteiten. Daarnaast heb je als het goed is ook een folder thuis gekregen met heel veel kortingsbonnen die je kunt inwisselen voor korting. Wat dacht je van 250 gram schepsnoep voor 1 euro bij de Candy Shop? Of 7,50 euro korting op je knipbeurt bij Rombout Kappers?


Meer over Winkelcentrum De Hoven ontdekken?

Winkelcentrum De Hoven winkelcentra

Geopend08:00 - 20:15

Troelstralaan 67, Delft

Bekijk meer:winkelcentra

Korting in de wasstraat voor vaders

WasstraatDeWalvis_HovenPassage (9)

Stuur je vader vrijdag, zaterdag of zondag even met zijn auto naar Wasstraat de Walvis. Dan krijgt zijn auto namelijk een schoonmaakbeurt met korting: het Rain-X programma kost ‘m 7,50 euro (dat is 7 euro korting) en het Premium programma 10 euro (dat is dus 7,50 euro korting). Neem wel even de kortingsbon mee. 


Meer over Wasstraat de Walvis Delft ontdekken?

Wasstraat de Walvis Delft wasstraten

Geopend09:00 - 18:00

Martinus Nijhofflaan 70, Delft

Bekijk meer:wasstraten

Schoenen

ziengs (1)

Bij Ziengs hebben ze deze week heel veel schoenen in de aanbieding. Zo koop je Tamaris haksandalen voor 59,95 euro in plaats van 84,95 euro en nette veterboeties van Signatura voor 79,95 in plaats van 119,95 euro. 


Meer over Ziengs ontdekken?

Ziengs schoenenwinkels

Geopend09:30 - 17:30

Oude Langendijk 15-16, Delft

Bekijk meer:schoenenwinkels

Sale in de binnenstad

Sale in Delft

We schreven er al over: de sale is begonnen in de binnenstad van Delft! Bij onder andere H&M, Expresso, Gerry Weber en van Haren shop je nu heel veel items met 50 procent korting.

Lunchen met je kleintje

lunchen bakker bart

Gezellig lunchen met je kind kan nu extra voordelig bij Bakker Bart. Voor een volwassen lunch met een belegd broodje en een grote verse sinaasappelsap en een klein broodje belegd met ham of kaas en een kleine jus betaal je nu 7,50 euro.

adv.