Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen in Delft: gratis ijs en goedkoop tafelen

Door Redactie indebuurt 14 april 2016

Delftenaren hebben mazzel deze week, want er zijn weer heel veel leuke aanbiedingen. Maak je klaar voor gratis koffie, geld terug voor je oude stoel en goedkope vaatwastabletten.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis waterijsje

Waterijs
ANP

Aanstaande zaterdag kan je gezellig met je kindje naar Klieder aan de Voldersgracht, want dan krijgt het een gratis waterijsje! Ook staat er buiten de winkel een springkussen en een kraam waar kinderen gratis geschminkt kunnen worden. Klieder organiseert dit in het kader de Geluksroute die dit weekend door Delft loopt.


Meer over Klieder Delft ontdekken?

Klieder Delft Permanent gesloten

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Win een compleet ingericht balkonDe hoven Passage

Nu de zon zich weer vaak laat zien, is het leuk om je balkon weer wat op te pimpen. Bij winkelcentrum De Hoven kan je een ingericht balkon ter waarde van 750 euro winnen. Wat je moet doen? Raad uit hoeveel bloembakken het kunstwerk dat in het winkelcentrum staat bestaat. Tussen 11 april en 7 mei kan je het goede antwoord invullen op het raadkaartje en in de inleverbus in het winkelcentrum doen. Uit alle juiste antwoorden wordt een winnaar getrokken.


Meer over Winkelcentrum De Hoven ontdekken?

Winkelcentrum De Hoven winkelcentra

Gesloten08:00 - 20:15

Troelstralaan 67, Delft

Bekijk meer:winkelcentra

Altijd handig: vaatwastablettenVaatwastabletten Sun

Echt waar! Er zijn mensen die geen aanbieding van vaatwastabletten durven te missen en dus met kasten vol tabletten zitten. Bij de Dirk van den Broek en het Kruidvat kan je deze week je voorraad vaatwastabletten weer aanvullen. Bij Dirk koop je vijf pakken à 36 tabletten van Sun voor 10 euro, Kruidvat stunt met 6 pakken Sun van 30 stuks voor 17,99 euro.

Lekker goedkoop uit etenRestaurant Prinsenkelder

Lekker goedkoop tafelen doe je bij restaurant De Prinsenkelder. Een vier-gangen keuzemenu inclusief amuses, brood bij het voorgerecht en koffie/thee met bonbons koop je nu via socialdeal.nl voor maar 23,50 euro.


Meer over Restaurant de Prinsenkelder ontdekken?

Restaurant de Prinsenkelder Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Schoolstraat 11, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Een wel heel goedkope tuinsetaction tuinset

Een tafel met vier stoelen en een parasol zijn deze week in de aanbieding bij Action voor 79,95 euro. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar voor zo’n prijs wellicht wel het proberen waard.

Uitverkoop bij Poppedijn

poppedijn delft

De sale bij Poppedijn op de Buitenwatersloot start dinsdag 19 april. Je kunt daar speelgoed kopen van natuurlijke materialen. We vertellen je het nu alvast, want na 1 week is meestal alles uitverkocht.


Meer over Poppedijn Delft ontdekken?

Poppedijn Delft speelgoedwinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Buitenwatersloot 35, Delft

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Goedkope polo’s en gratis koffie

Koffie

De ondernemers van de Delftse binnenstad organiseren aanstaande zaterdag een grote braderie. De meeste winkels hebben een kraam buiten staan met een aanbieding. Zo koop je bij Steendam Herenmode 2 polo’s van State of Art voor 89,95 euro en scoor je bij de Vergulde Pauw een gratis koffie.


Meer over Steendam Herenmode ontdekken?

Steendam Herenmode kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Wijnhaven 20-21, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels

Geld terug voor je oude bankstelinter comfort meubelen

Helemaal uitgekeken op je oude bank of stoel? Ruil ‘m dan in op 14, 15 of 16 april bij Inter Comfort Meubelen, want je krijgt daar op die dagen 300 euro terug voor je oude bankstel en 125 euro voor je oude stoel. Kan je gelijk iets nieuws uitzoeken.


Meer over Intercomfort Meubelen ontdekken?

Intercomfort Meubelen woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Van Foreestweg 10, Delft

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.