Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 leuke boeken die je nu scoort bij de boekhandel

Aangeboden door The Read Shop Kempers 26 juli 2016

Op zoek naar een leuk boek in de vakantie? Johan van The Readshop Kempers Passages heeft 3 boeken tips voor je.

Verborgen – Karin Slaughter

Het nieuwste boek van Karin Slaughter en net zo goed als zijn voorgangers. Fervente Karin Slaughter-lezers kunnen zich verheugen op de terugkomst van hoofdpersonen Will Trent en Sara Linton. Iets minder bekend met Slaughter? Dan is dit boek nog steeds een aanrader: het verhaal heeft je zo te pakken.

Prijs: 19,95 euro

GVR – Roald Dahl

De Grote Vriendelijke Reus is een klassieker, maar hij blijft leuk. Om aan je kinderen te geven, maar ook om zelf nog eens te herlezen. Ultieme ontspanning!

Prijs: 12,50 euro

Het grote AVI vakantieboek

Wie heeft er gezegd dat je kinderen niks moeten doen in de vakantie? Met Het grote AVI vakantieboek zijn je kinderen geheid een tijdje zoet op de achterbank en leren ze ook nog wat bij.

Prijs: 8,99 euro

 

Korting!

[coupon couponid=”9464″ name=”The Readshop”]

Waarschijnlijk zit je tiener op dit moment met zijn hoofd nog helemaal niet bij de schoolspullen die aan het einde van de vakantie nodig zijn. Maar als je dan toch bij Kempers bent voor een vakantieboek, kan je net zo goed meteen wat schoolspullen als schriften, pennen en een nieuwe etui meenemen. Vergeet niet bovenstaande coupon te laten zien (op je telefoon of geprint), want dan krijg je 15% korting op je aankopen.


Meer over The Read Shop Kempers ontdekken?

The Read Shop Kempers boekhandels

Gesloten12:00 - 18:00

Troelstralaan 43-47, Delft

Bekijk meer:boekhandels

adv.