Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win een gratis boxspring Toscane

Aangeboden door Dutch Dream Delft
- Geldig vanaf 25 jun 2020 - Geldig vanaf 25 juni 2020 t/m 31 aug 2020 t/m 31 augustus 2020
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Ter ere van de opening van het vierde filiaal van Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn houden zij een fantastische winactie en Delft doet mee! Je kan een Boxspring Toscane winnen. Dit wordt gedaan middels een loting. Het gaat om een tweepersoons boxspring in een vaste uitvoering. Je bent niet verplicht om iets aan te schaffen in onze winkels om mee te doen. Wat kan/moet je doen om kans te maken?

1. Online meedoen:

Deel en like het online bericht van de Win-actie en zorg dat je Dutch Dream Slaapcomfort volgt op Facebook of Instagram, @dutchdreamslaapcomfort en tag minimaal 2 vrienden hieronder in de comments.

Vul het contactformulier in op onze website, deze vind je onderaan www.dutchdreamslapen.nl (op de mobiele versie moet je even onderaan naar desktopversie gaan om het contactformulier te zien. Laat hier je naam en een geldig emailadres achter en zet in de reactie: Winactie Boxspring Toscane (en evt.telefoonnummer, ze moeten je kunnen bereiken indien je wint.)

Zij doen dan de gegevens in een glazen vaas.

2. Fysiek meedoen:

Kom fysiek naar één van de filialen en vul daar de gegevens in en stop deze zelf in de vaas. Er staat in iedere winkel een vaas.

Meedoen:

Indien je optie 1 en 2 doet, maak je dus dubbel kans! Je mag beide opties één keer benutten dus meerdere keren het contactformulier insturen zorgt voor diskwalificatie van deelneming. Je kan meedoen tot 31 augustus en ze maken in de eerste week van september de winnaar bekend!

Note:

Bij het winnen van de boxspring verwacht Dutch Dream Slaapcomfort wel dat je meewerkt aan een post op de kanalen of een persbericht met foto van de uitreiking van de prijs. Al uw gegevens worden zorgvuldig bewaard en niet aan derden verkocht.


Meer over Dutch Dream Delft ontdekken?

Dutch Dream Delft woonwinkels

Gesloten10:00 - 20:00

Leeuwenstein 23, Delft

Bekijk meer: woonwinkels