Gratis bespaartips

Topper

Consumentenbond

bespaartips-consumentenbond
 • Geldig vanaf 20 september 2018
 • Geldig tot 23 oktober 2018
  • Services

Als je je inschrijft voor het Energiecollectief, krijg je gratis toegang tot de special ‘Websites en apps die tijd en geld besparen’. Handig toch? De special zit vol met tips over bijvoorbeeld besparen op treinkaartjes, onmisbare apps voor mensen die een huis zoeken en nog veel meer weetjes over hoe je geld kunt besparen.

Over het Energiecollectief

Je energierekening is typisch zoiets om geld op te kunnen besparen. Daar heeft de Consumentenbond iets slims op bedacht: het Energiecollectief. Hiermee bespaar je vet veel geld én heb je groene energie. Lees daar hier meer over!

Ieder najaar organiseert de Consumentenbond een veiling waarbij energieleveranciers van zonne- en windenergie tegen elkaar opbieden. De leveranciers met de beste prijzen winnen de bieding. Zij mogen hun aanbod voorleggen aan iedereen die is aangesloten bij het Energiecollectief van de Consumentenbond.

Doe je mee, dan mag je gebruikmaken van het aanbod, maar het hoéft niet. Dat maakt inschrijven juist zo slim, want je zit dus nergens aan vast! Wel geldt: hoe meer mensen inschrijven, hoe scherper de tarieven zijn. Met z’n allen halen we de prijs dus omlaag. Doe je mee? Inschrijven kan hier.

Nog meer weten over het Energiecollectief? Lees dan dit artikel even door.

 • Zo bespaar je tientallen euro’s per maand op je energierekening

  Als er één ding is waarop wij dolgraag geld besparen, is het wel de energierekening. Daar heeft de Consumentenbond iets...

 • Geldig vanaf 20 september 2018
 • Geldig tot 23 oktober 2018
  • Services

Consumentenbond

Enthovenplein 1, 2521 DA Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Consumentenbond

Enthovenplein 1, 2521 DA Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie