Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Erik en Carlijn: ‘Onze vloer is echt de eyecatcher’

Aangeboden door VloerenCentrale 17 juli 2020

Het blijft heerlijk om te doen: binnenkijken bij andermans huizen. Vandaag zijn we te gast bij Erik en Carlijn, die pas nieuwe vloeren en (vouw)gordijnen kochten in hun nieuwbouwwoning. Het resultaat mag er zeker zijn, kijk maar mee!

“Voor de vloeren en raambekleding zijn we geslaagd bij VloerenCentrale”, vertelt Carlijn. “Lotte en Suzanne hebben ons geholpen. Ze zijn erg behulpzaam en komen met verrassende ideeën. We hebben zelfs wat gewaagde keuzes gemaakt.”

Warmte en klasse

Op de begane grond van Eriks en Carlijns woning vind je lamelparket van Lamett, van de serie Farm in de kleur Harvest. De planken zijn 19 centimeter breed en hebben een mooie, vierzijdige v-groef. “In ons rustieke interieur komt dit patroon extra mooi uit. Ook is het afgewerkt met olie”, vertelt Erik. “Zo is het een mooie basis van onze woonkamer.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Looqify
Foto: Looqify
Foto: Looqify

Finishing touch

Met alleen een vloer waren Erik en Carlijn er nog niet. “We zochten vouwgordijnen en gordijnen uit in de BD Line-collectie”, legt Carlijn uit. “Stef heeft alle vloeren gelegd en gordijnen gehangen. Alles is echt netjes afgewerkt. We zijn expres voor rustige en neutrale kleuren gegaan, die passen perfect bij een natuurlijke uitstraling. De gordijnen vallen mooi strak naar beneden en vormen met de lichte vouwgordijnen een fraai geheel. Echt de finishing touch!”

Nooit meer koude voeten

Loop naar de eerste verdieping en laat je verrassen door het opvallende patchwork tapijt en bijpassende (vouw)gordijnen. Erik vertelt: “Het fijne is dat de medewerkers van VloerenCentrale weten wat ze doen. Ze zijn ook eerlijk als je beter een andere keuze kunt maken en laten ook weten waarom. Zo was een van de vouwgordijnen niet netjes: het trok op de naad. Zelf hadden we dat nog niet eens gezien, maar Stef had al een nieuwe geregeld. Heel fijn.” Onder het patchwork tapijt ligt een Egalsoft ondertapijt. Dit verbetert het comfort én de levensduur van de vloer. Het tapijt is heerlijk zacht en warm, waardoor je nooit meer koude voeten hebt als je uit bed stapt.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Looqify
Foto: Looqify

IJzersterk en trendy

Natuurlijk mag de zolder niet achterblijven: ook deze is vernieuwd met een stijlvolle vloer. Carlijn: “We hebben gekozen voor een fijne grijsmix van Boogie Woogie tapijttegels. Dit zijn restanten tapijttegels in verschillende grijstinten en dessins.” Deze tegels zijn praktisch, ijzersterk, trendy en al verkrijgbaar vanaf €1,25 per stuk incl. btw. Daar word je blij van, toch? Erik en Carlijn in ieder geval wel: “De kracht van VloerenCentrale is dat ze veel kennis in huis hebben en écht met je meedenken. Op een prettige laagdrempelige manier. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VloerenCentrale. Meer over VloerenCentrale ontdekken?

VloerenCentrale

Gesloten09:00 - 17:00

Takkebijsters 70, Breda

adv.