Zwembroek aan! 5 x wonen aan het water in Breda

Door Thijs van den Houdt 12 mei 2018

Je wordt ’s ochtends wakker en zet een lekker kopje koffie. Je schuift de gordijnen open en kijkt zó op de Singel. Hoe charmant is dat!? Haal je opblaasbootje maar van de zolder, want wij vonden vijf Bredase woningen aan het water! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kindvriendelijk en heerlijk rustig

Koopwoning Breda
Foto: Funda

Wow! Hier wil je toch meteen je vrienden uitnodigen? Aan het randje van Geeren-Noord vind je dit heerlijk ruime huis met een tuin aan het water. Het huis heeft drie slaapkamers, een riante woonkeuken en een knaller van een woonkamer! Bekijk hier alle foto’s van het huis.

Waar? Maasdijk 63
Kosten? €332.500 k.k. 

In het centrum

Huurwoning Breda
Foto: Funda

Lekker Bredaas: een studio aan de Singel. Op zoek naar een plekje voor jezelf in het centrum? Deze ruime studio is prachtig gelegen en ideaal voor stadsmuizen die alles op loopafstand willen hebben. Je beschikt over een eigen keuken en badkamer inclusief wasmachine. Het toilet deel je met de onderburen. Lees hier alles over deze studio.

Waar? Chassésingel 6A
Kosten? €705 incl. per maand

Moderne stadsvilla

Koophuis Breda
Foto: Funda

Niet te ver over de balkonrand leunen, anders lig je zó in het water! Aan de rand van de stad, tussen veel natuur gelegen, vind je dit opvallende huis met drie slaapkamers. In de wijk Kroeten zit je vlakbij de Asterdplas en dichtbij winkelcentrum Heksenwiel. Bekijk hier alle foto’s van dit huis.

Waar? Waterweegbree 211
Kosten? €350.000 k.k. 

Perfect gelegen

Huurwoning Breda
Foto: Funda
  • Heerlijk aan het water? Check
  • Kan ik daar dan ook lekker gaan varen? Check
  • Fijne wijk? Check
  • Zeeën van ruimte? Check

Wát een heerlijk plekje om te wonen! Alle voordelen van een nieuwbouwwoning, gelegen in een wijk vol verhalen, met alle ruimte voor een zondagse ontsnapping naar het bos. Als jullie het niet doen, doen wij het! Lees hier meer over deze woning. 

Waar? Buitenplaats Marckhoek
Kosten? €1500 excl. per maand

Royale kadewoning

Koopwoning Breda
Foto: Funda

Dit noemen ze dus een kadewoning: een ruim huis, pal aan een brede waterpartij. Geen auto’s voor de deur, want parkeren doe je áchter de woning. Het is een instapklare nieuwbouwwoning in een gewilde wijk. Waterdonken (aan de rand van Teteringen) is erop gebouwd om de bewoners optimaal te kunnen laten genieten van de omgeving. Love it! Hier vind je alles over dit huis.

Waar? Blokvlucht 30
Kosten? €349.500 k.k.

Meer lezen over wonen in Breda? 

woningen Breda

5 x deze woningen koop je in Breda onder de 200.000 euro

In Breda zijn veel jongeren en jonge gezinnen op zoe...
Annemijn Heijstek - Geplaatst op 5 mei 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen