Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouw op 10 minuten van het centrum: deze fijne appartementen staan nú te koop

Aangeboden door Van de Water Groep 8 mei 2020

Goed nieuws: de woningmarkt gaat maar door en dat betekent dat er een hoop nieuws wordt bijgebouwd. Ben jij op zoek naar een nieuwe woning in een dorpse omgeving? Maar wil je ook zó in het stadscentrum zijn? Lees dan vooral even verder.

Het bijzondere woonproject Valdyck in Prinsenbeek gaat deze zomer nog van start. Hier staat nu nog zalencentrum ’t Hert, maar over enkele maanden begint de bouw. En er zijn nog appartementen te koop bij Van de Water Groep!

Wooncomfort

Woon je het liefst ergens waar je geen trappen hoeft te lopen, zodat je voorlopig niet weg hoeft uit je woning? Bij Valdyck is aan alles gedacht. Het bestaat uit verschillende woningtypes, van appartementen tot royale penthouses. Het maakt niet uit waar je voor kiest: je krijgt altijd je eigen buitenruimte erbij. Je auto parkeer je op je eigen vak en aan het zonnige binnenterrein ligt ook een berging voor bijvoorbeeld je fietsen en andere spullen.

Het ontwerp van het Bredase bureau Rienks Architecten is hoogwaardig en duurzaam. Aluminium kozijnen en een natuurstenen plint accentueren het mooie metselwerk. Natuurlijk blijft het binnen lekker behaaglijk dankzij de warmtepomp. En elk appartement heeft zijn eigen PV-panelen op het dak van het gebouw.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Van De Water Groep
Foto: Van De Water Groep
Foto: Van De Water Groep

Fijne locatie

Het centrum van Prinsenbeek is gezellig en gemoedelijk. In de buurt van het nieuwe appartementencomplex ligt het winkelcentrum met onder meer een JUMBO, Primera en HEMA. Ideaal om de dagelijkse boodschapjes te doen! Toch liever uitgebreid winkelen? Met de auto ben je in tien minuten in het Bredase stadscentrum. Te fiets is dit ongeveer een kwartier en als je liever met het openbaar vervoer gaat, zal dit ongeveer een halfuurtje duren. Goed te doen dus!

Verschillende appartementen in de verkoop

Er zijn nog een aantal appartementen van Valdyck in de verkoop. Hier vind je een overzicht van de beschikbare woningen. Fijn om te weten: je hebt al een appartement vanaf €385.000,-. Wonen op de verdieping aan de Valdijk, in een penthouse met hoog plafond en dakterras of, ook heel bijzonder op de begane grond met een unieke patiotuin achter het Heilig Hartbeeld op de hoek van de Valdijk en de Groenstraat. Welke woning spreekt jou het meest aan?

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Van De Water Groep
Foto: Van De Water Groep

Een huis kopen in tijden van corona

Misschien vraag je je af: gaat dat wel, een woning kopen in deze gekke tijd? Wij checkten bij Pieter, makelaar bij Van de Water Groep, hoe dat gaat. Hij vertelt: “De verkoop loopt prima door. Natuurlijk met extra aandacht en inspanningen. Bij nieuwbouw doen we de verkoopgesprekken via telefoon, Skype of FaceTime. Maar vaak komen mensen toch graag even langs voor het gesprek. We zorgen er natuurlijk voor dat dit veilig kan, met voldoende afstand tot elkaar. De teams van Van de Water werken grotendeels thuis, waardoor het aantal mensen op kantoor minimaal is.” Fijn om te weten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Groep. Meer over Van de Water Groep ontdekken?

Van de Water Groep makelaars

Gesloten08:30 - 17:30

Keizerstraat 91, Breda

Bekijk meer:makelaars

adv.