Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen in het hart van de stad? Schrijf je in voor dit nieuwbouwproject in Breda!

Aangeboden door Van de Water Groep 17 juli 2019

Wonen op een toplocatie midden in de stad: het lijkt bijna onmogelijk door de huidige huizenmarkt. Niets is minder waar, want bij makelaardij Van De Water staat het enorm fancy nieuwbouwproject The Marker op de planning. 

Wat je kan verwachten bij The Marker? Fijne appartementen, ruime atelierwoningen en comfortabele herenhuizen aan de Markendaalseweg Sinds deze week staat de website live en kun je je al aanmelden. Dit is waarom jij er wilt wonen!

Midden in het centrum

Gewoon even de stad inlopen en binnen vijf minuten op de Grote Markt staan. Uitkijken op de Nieuwe Mark, waar binnenkort ook bootjes over varen. Óf genieten van de bruisende Markendaalseweg waar de nieuwe promenade komt. Dat allemaal doe je gewoon vanuit je nieuwe huis in The Marker. Je auto? Die parkeer je gewoon in de ondergrondse garage, lekker veilig en droog.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Van de Water

Een hoop nieuws

Wist je al dat de Nieuwe Mark wordt vernieuwd? Tijdens de tweede fase breidt dit water zich goed uit, waardoor The Marker hier tegenaan komt te liggen. Wonen aan het water dus, midden in Breda! Even verderop vinden ook veranderingen plaats. De Seelig Kazerne verandert in een sfeervol stadspark, gewoon om de hoek! Extra fijn: alle woningen beschikken over grote ramen, zodat je het mooie uitzicht goed in je op kunt nemen.

Dit zijn de plannen voor de Nieuwe Mark:

Voor ieder wat wils

De 110 koopappartementen zijn er al van 43 vierkante meter tot 219 vierkante meter met ruime balkons of terrassen. Kies zelf of je gaat voor compact of royaal! Toe aan meerdere woonlagen? Dan zijn er vier atelierwoningen en zeven royale herenhuizen met hoge plafonds en diepe tuinen.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Van de Water
Foto: Van de Water
Foto: Van de Water

Meld je aan

Zie jij jezelf wel wonen in een van de statige appartementen of huizen in The Marker? Meld je dan snel aan en geef je woonwensen door. Al het nieuws en de vorderingen over het project komen dan als eerste jou kant op! Wie weet woon jij straks wel op deze supertrendy locatie.Meer over Van de Water Groep ontdekken?

Van de Water Groep

makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Keizerstraat 91, Breda

Bekijk meer:makelaars

adv.