Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen aan de Ginnekenweg? Voor 1,2 miljoen euro is deze stadsvilla van jou (en zo ziet het eruit)

Door Jennifer da Graça 17 november 2020

Funda: dé plek om je nieuwe huis te vinden, wooninspiratie op te doen of weg te dromen bij veel te dure stulpjes. Tijdens een scrollsessie stuitten we op deze stadsvilla aan de Ginnekenweg. Nu is deze straat sowieso een droom om in te wonen, de authentieke details, prachtige tuin en het dakterras enthousiasmeren ons alleen maar meer! Wat ons nog tegenhoudt? De vraagprijs van 1,2 miljoen euro. Ai.

Drie keer vallen vanaf je nieuwe woning en je staat op de Ginnekenmarkt, vier keer vallen en je loopt door het Mastbos. Het stadscentrum bereik je in tien minuutjes en ook rijd je zó de snelweg op. We kunnen er weinig woorden aan vuilmaken: de locatie van dit huis is top.

Wat krijg je voor dat geld?

Voor deze stadsvilla moet je diep in de buidel tasten, dus daar wil je wel wat voor terugkrijgen. Dit huis heeft bijna 250 vierkante meter aan woonoppervlakte, een woonkamer, werkkamer, kelder, woonkeuken, vijf slaapkamers, badkamer en grote zolder. Moeten we nog even doorgaan? De hele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Het huis heeft een tuin én enorm dakterras.

Beschermd stadsgezicht

Die prachtige gevel viel jou vast ook al op. De gemeente Breda wijst de stadsvilla aan als beschermd stadsgezicht, dankzij de authentieke details. Denk aan de hoge plafonds met lijsten, de lambrisering, de houten deuren en glas-in-loodramen. Goed om te weten: het huis heeft rolluiken, zonnepanelen op het dak en volledige dakisolatie. Meer zien? Check de foto’s hieronder:

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

carlos en colinda den hollander

Carlos en Colinda verruilden Breda voor Valencia: ‘We bouwen hier een bed & breakfast’

Sommige Bredanaars blijven het liefst voor altijd in de Parel van het Zuiden, anderen dromen ervan o...

Een kijkje in het klaslokaal van juf Emma: ‘De kleuters merken dat het een spannende tijd is’

Hoe is het om voor de klas te staan? Volgens Emma Cann (26), lerares bij KBS Laurentius in het Ginne...

Mysterie opgelost: hierom is Willem-Alexander Baron van Breda

Ons staatshoofd heeft enorm veel titels. Willem-Alexander is natuurlijk Koning der Nederlanden en Pr...

adv.