Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verhuizen of nieuwe inrichting? 5 x dit zijn de interieurtrends in 2021

Aangeboden door VloerenCentrale 1 december 2020

Ga je verhuizen en verheug je je nu al op het inrichten van je nieuwe stek? Of is je huidige woning toe aan vernieuwing? Goed om te weten wat in het nieuwe jaar de trends zijn. De experts van VloerenCentrale zijn dagelijks bezig met het waarmaken van veel interieurdromen, dus zij weten er alles van.

Een algemene trend: we richten ons met z’n allen steeds meer op duurzaamheid. Ook als het om vloeren gaat. Goed om te weten: het fabricageproces van vloeren wordt de laatste jaren steeds duurzamer en milieuvriendelijker. Natuurlijke materialen komen in onze nieuwe vloeren en oude vloeren worden gerecycled.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Patroonvloeren

Foto: VloerenCentrale

De visgraatvloer ken je vast. Maar ben je bekend met de hexagon en Hongaarse punt? Onthoud die namen goed, want deze legtrends gaan we zeker zien in 2021. Laminaat, lamelparket, pvc-vloeren en tapijttegels zijn ideale vloeren om in zo’n mooi patroon te leggen. Tip van ons: hoe grover het patroon, hoe beter!

Donkerblauw en Flexa Brave Ground

Foto: VloerenCentrale

Schrijf het maar op in je inspiratieboekje: donkerblauw is het nieuwe grijs. Deze kleur is het rijkst van alle kleuren en was vroeger het duurst om te produceren. Daarom mochten alleen schilderijen van mensen van adel verrijkt worden met deze kleur. Ook in 2020 en 2021 heeft deze kleur een luxe uitstraling, zonder dat je van adel hoeft te zijn 😉 Donkerblauw gaan we komend jaar niet alleen op muren zien, maar ook in meubels, stoffering en accessoires. Tof!

Een andere kleur waar we het even over moeten hebben: Flexa Brave Ground (zie de foto hierboven) is uitgeroepen tot de kleur van 2021. Deze fijne bruintint brengt evenwicht en stabiliteit in je interieur en geeft je inrichting direct een goede basis. Het past perfect bij aardse tinten én felle kleurtjes.

 

Duurzame vloer: pvc

Foto: VloerenCentrale

IJzersterk en veelzijdig: geen wonder dat veel mensen dol zijn op pvc. Deze vloeren zijn praktisch, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor bijna elke ruimte. Nog fijner is dat pvc waterbestendig én geluiddempend is. En dan hebben we het nog niet gehad over alle kleuren en dessins die mogelijk zijn. Bij VloerenCentrale vind je de grootste collectie aan pvc-vloeren: zo weet je zeker dat je de mooiste vloer kiest.

Duurzame vloer: laminaat

Foto: VloerenCentrale

Al jaren een van de populairste vloeren en in 2021 is dat niet anders: laminaat is een toppertje. Net echt hout, maar dan zonder de hoge kosten die dat met zich meebrengt. Laminaat is duurzaam, heeft een sterke toplaag en is makkelijk te leggen. Fijn is dat laminaat – in tegenstelling tot hout – een stuk vocht- en krasbestendiger is. Nieuwsgierig? Check het aanbod van VloerenCentrale.

 

Duurzame vloer: kurk

Foto: VloerenCentrale

Deze vloersoort hoor je minder vaak voorbij komen, maar dat betekent niet dat deze minder gaaf is. In tegendeel zelfs! Kurk is 100 % natuurlijk, biologisch afbreekbaar en goed voor het milieu. Naast dat het er heel tof uitziet, is de vloer zacht, warm en extra duurzaam. Is je interesse gewekt? Bekijk de kurkvloeren van VloerenCentrale.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VloerenCentrale. Meer over VloerenCentrale ontdekken?

VloerenCentrale

Gesloten09:00 - 17:00

Takkebijsters 70, Breda

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.