Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Auping Store Breda is vernieuwd en wij kijken binnen! ( + check de fijne aanbieding)

Aangeboden door Auping Store Breda 5 juni 2020

Een goed bed en fijn matras uitzoeken: daar gaat best wat tijd in zitten. Het bed moet matchen met je slaapkamer en het matras moet de juiste ondersteuning bieden voor je rug. Kortom: voor je nachtrust ga je niet over één nacht ijs 😉 . Om nog beter aan die wens te voldoen, is Auping Store in Breda helemaal vernieuwd. 

Wie weleens bij Auping Store op de Woonboulevard XXL is binnengestapt, weet dat je in de enorme winkel gigantisch veel keuze hebt. Hoe ziet het er nu uit? Wij namen een kijkje.

Urenlang een matras testen

Je kent het wel: je zoekt hét perfecte matras, maar echt goed liggen doe je in een winkel niet. Even snel met je schoenen aan leg je jezelf vluchtig neer, maar zodra andere bezoekers dichtbij komen is het moment weer voorbij. Hoe kun je dan ooit het juiste matras vinden? In Breda hebben we de primeur, want speciaal daarvoor komt het beddentestcentrum bij Auping Store Breda. Hier kun je urenlang in alle privacy matrassen testen. Een hotelwaardige kamer wordt voor je klaargemaakt, met het matras van jouw keuze. Daar kun je het in alle rust testen! Geen ongemakkelijke momenten met andere mensen in de winkel, eindelijk écht de tijd en die schoenen eens uit.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Vier weken verbouwd

In 4 weken tijd is Auping Store geheel verbouwd. Zoals je ziet, mag het resultaat er zeker zijn! Eigenaar Michel Stoffels is trots op het eindresultaat: “De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest en is de winkel groter, lichter en efficiënter ingedeeld. Het is een heel andere zaak geworden.” Kariene is storemanager van Auping Store Breda en ook zij is enthousiast over de verbouwing. “We hebben ook geluk dat alles gewoon door kon gaan in deze tijd. We zijn bij Auping Store bezig om onze kwaliteit naar een hoger niveau te tillen, en daar hoort deze verbouwing zeker bij.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Rugspecialisten

We hadden het er al even over: het is superbelangrijk voor je rug om het juiste matras uit te zoeken. “Wij zijn gecertificeerd door Fysius Rugexperts en kunnen jou op die manier passend advies geven”, vertelt Michel. In de zaak staan altijd meerdere teamleden voor je klaar om je te helpen met vragen of om je door de nieuwe winkel te begeleiden.

Heel fijne actie

Ben jij toe aan een nieuw bed en matras of misschien nog wel meer? Om de heropening van Auping Store Breda te vieren krijg je een cadeau! Bij minimale besteding van €2.500,- krijg je een dekbed en kussens naar keuze (t.w.v. €500,-) er gratis bij. Deze actie is alleen gelding bij Auping Store Breda en duurt tot en met 21 juni 2020.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Auping Store Breda. Meer over Auping Store Breda ontdekken?

Auping Store Breda outlets

Geopend10:00 - 17:00

Kruisvoort 76, Breda

Bekijk meer:outlets

adv.