Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tips van Bredase makelaars: zo vind je een koophuis in de Parel van het Zuiden

Door Daphne Geelink 25 augustus 2020

Het vinden van een koophuis in Breda gaat vaak niet over rozen. Het aanbod is klein, er wordt boven de vraagprijs geboden en soms is een woning al weg voordat het op Funda staat. Wat kun je doen om zo snel mogelijk een koophuis in de Parel van het Zuiden te vinden? Wij vroegen het twee Bredase makelaars.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Houd Funda nauwlettend in de gaten

Refreshen, refreshen en nog eens refreshen. Voor de meeste woningzoekenden spreekt het voor zich: houd Funda in de gaten. Zo zie je het direct als er iets nieuws op de markt komt en kun je snel laten blijken dat je interesse hebt. Het is een van de tips die Jan-Joost van Dijk van Van der Sande Makelaars gaf.

Volg de socialmediakanalen van alle makelaars

Zowel Van der Sande Makelaars als MB Makelaars plaatsen het op hun socialmediakanalen als een nieuwe woning in de verkoop gaat. In Breda moet je er als de kippen bij zijn, dus het is handig om alle Bredase makelaars te volgen op Facebook, Instagram of eventueel andere kanalen.

Word op de hoogte gehouden

MB Makelaars biedt de mogelijkheid om een zoekopdracht door te geven. Je kunt je wensen kenbaar maken en vervolgens word je op de hoogte gehouden van alle nieuwe woningen. Van der Sande Makelaars heeft eenzelfde functie op de website. Je kunt hier ook bekijken welke woningen binnenkort in de verkoop gaan. Handig!

Neem een aankoopmakelaar

Last but not least: neem een aankoopmakelaar. Dit gaat je geld kosten, maar kan vaak wel de doorslag geven bij het vinden van een woning in Breda. “Een aankoopmakelaar is er vaak eerder bij”, aldus Jan-Joost van Dijk van Van der Sande Makelaars. Martijn Braat van MB Makelaars zegt: “Een aankoopmakelaar ziet het aanbod vaak voordat het op Funda staat en heeft een juiste feeling met de markt. Hij of zij kan je vertellen met welk bod je ‘nipt’ de winnaar wordt.”

Lees ook:

binnenkijken bij tosca

Binnenkijken bij Tosca aan de Haagdijk: ‘Ik zou niet in een witte doos kunnen leven’

Een scheef, maar vooral heel knus huisje uit 1890: dat is waarin Tosca van der Weerden (23) woont. Z...

Wonen in de Belcrum: 7 x deze huizen staan nu te koop

De Belcrum is tegenwoordig helemaal hot and happening. Jonge gezinnen trekken massaal naar de popula...

De leukste makelaar van Breda verhuist zélf: ‘Dit is de beste locatie van de stad’

"Soms zit ik tot 23.30 uur in mijn kantoor. Helemaal niet erg hoor: ik vind het heerlijk om hiermee ...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.