5 x deze Bredase woningen staan sinds dit weekend te koop

Door Annemijn Heijstek 3 december 2018

Je hoort het van alle kanten: het is in deze tijd hartstikke moeilijk om een leuk huisje in Breda te bemachtigen. Iedere maandag verzorgen wij daarom een vers lijstje koopwoningen voor onze lezers. Deze week hebben we onder andere een opknappertje voor weinig en een plaatje van een jaren 30-woning in de Belcrum:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Veel kamers

Nooit meer dringen voor de badkamer ’s ochtend vroeg, want deze parel in Zandberg heeft maar liefst twee badkamers. Geen idee wat je met die zes slaapkamers aan moet? Wij denken aan gezinsuitbreiding, een walk-in-closet of een kamer voor de hond. Aan jou de keuze!

Opknappertje

Twee linkerhanden? In dat geval kun je beter even doorklikken óf als de wiederweerga op zoek gaan naar een aannemer, want aan deze woning in Doornbos-Linie moet een hele hoop gebeuren. Daar is de prijs dan ook naar! Als jij niet schrikt van dit klusproject, kun je op dinsdag 11 december de woning bezichtigen.

Ruime hoekwoning

Deze heerlijke hoekwoning ligt op tien minuutjes lopen van de Ginnekenmarkt. Je vindt er vijf slaapkamers, een moderne badkamer van nog geen jaar oud en een fijne tuin op het westen. Ook handig: vanuit de Gaffelstraat sta je zo op diverse uitvalswegen.

Bijzondere indeling

Deze woning in de Stationsbuurt is heel bijzonder ingedeeld: op de begane grond vind je een keukenblok en badkamer, op de eerste verdieping is de woonkamer en een luxe open keuken, op de tweede verdieping twee slaapkamers, een badkamer en een waskamer en op de zolderverdieping vind je maar liefst drie slaapkamers. Ruimte genoeg dus!

Jaren 30-woning

Deze jaren 30-woning in de Belcrum wíl je: glas-in-loodramen, paneeldeuren, vier slaapkamers, een tuin op het zuidoosten… Need we say more? Ook prettig: de woning is in de afgelopen jaren flink gemoderniseerd, dus qua onderhoud zit het ook wel snor.

Foto: Funda

Lees ook:

bungalows

Wonen op één verdieping? 6 x deze bungalows staan te koop in Breda

Wonen op één verdieping heeft veel voordelen: het voelt als als een fijn vakantiehuis en je hoeft no...
duurste huis van breda

Even binnenkijken bij het duurste huis van Breda

Dit huis staat pas twee maanden te koop. Je moet een flinke zak met geld meenemen om eigenaar te wor...
te koop

5 x deze Bredase woningen staan sinds dit weekend te koop

Jij bent op zoek naar een fijne stek voor jou en je geliefde, voor jou en je zeven kinderen, of lekk...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen