Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slaapplek nodig? Dit zijn de meest bijzondere AirBnB’s in Breda

Door Laura van Etten-Elting 9 juli 2017

Het liefst verlaten we Breda nooit! Maar als je er dan toch even uit moet: ga op vakantie in eigen stad en boek een AirBnB. Ideaal! Lekker in Breda blijven maar toch een andere leefomgeving. Van een privé vakantiehuisje tot een ruim licht loft, wij hebben de tofste AirBnB’s in Breda uitgezocht. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Een duivenkas als privé terras

AirBnB Breda
Foto: Brenda via AirBnB

Woon je in een huis/appartement zonder tuin en mis je buitenruimte? Dan is Huize Druivelaar dé AirBnB voor jou. Je verblijft in het gastenverblijf van een oude boerderij uit het jaar 1902 met 2600 m2 (!) tuin en een privé terras in een oude duivenkas. Je waant je in een heel andere wereld!

Romantische privé cottage

AirBnB Cottage
Foto: Hans via AirBnB

Ideaal voor een romantisch weekendje weg: deze privé cottage met openhaard. Lekker dichtbij het Mastbos, dus die romantische wandeling die je in gedachten hebt is geen probleem. Het vakantiehuisje staat in de achtertuin van verhuurder Hans en je hebt een eigen privé ingang.

Bijzondere architectuur

AirBnB Breda
Foto: Ben via AirBnB

Wow! Als je fan bent van moderne architectuur dan kan je je hart ophalen bij deze AirBnB. Zowel de villa, als de tuin van 1850 m2 zijn volledig onder architectuur gebouwd. Wat dat ook mag betekenen.. Je kan er met 6 gasten terecht, dus je vriendengroep kan ook mee! En met zo’n ruime keuken kan je makkelijk met z’n allen een lekker maal bereiden.

Love the Loft!

AirBnB Breda
Foto: Lieke via AirBnB

Wil je al verhuizen? Wij zouden zo willen verkassen naar dit prachtige luxe loft. Dat ziet er toch gezellig uit zo met die kleurrijke kussens? En nog op een mooie locatie ook, middenin het Ginneken! Die badkamer is ook niet verkeerd trouwens.

Vintage & kunst AirBnB

AirBnB Breda
Foto: Lot via AirBnB

Inrichting is ook belangrijk en wij worden meteen vrolijk van dit sfeervolle jaren ’30 huis. Een huis vol vintage en kunst: “Alle dingen in het huis zijn liefdevol verzameld en vertegenwoordigen dierbare herinneringen.” Met een tuin op het zuiden, dus tot lekker laat met je snoet in de zon.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.