5 x waarom je enthousiast wordt van dit nieuwbouwproject buiten Breda

Aangeboden door Q Makelaars 4 april 2019

Gefrustreerd door de overspannen huizenmarkt in Breda en wil je buiten de stadsgrenzen gaan kijken? Dan is nieuwbouwproject Vlashoek in Lage Zwaluwe misschien wel wat voor jou!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt de woning aanpassen naar jouw wensen

Vlashoek
Foto: Vlashoek

De woningen in het nieuwbouwproject zijn allemaal voorzien van een ruime keuken en woonkamer en hebben standaard drie slaapkamers. Wil jij meer ruimte? Je kunt de woning laten aanpassen naar jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw op de begane grond of een dakkapel op zolder. Handig!

De bouw begint nog dit jaar

Vlashoek
Foto: Vlashoek

Goed nieuws als je niet nog jaren wilt wachten op je nieuwe huis: de bouw van nieuwbouwproject Vlashoek begint nog dit jaar. De eerste woningen worden in het laatste kwartaal van 2019 gebouwd.

De woningen zijn energiezuinig

Vlashoek
Foto: Vlashoek

Met deze huizen kun je wel een tijd vooruit. Ze worden gasloos opgeleverd en zijn voorzien van warmtepompen. En ook niet onbelangrijk: er komen zonnepanelen op het dak. Dat scheelt aardig op de energierekening!

Je woont er super betaalbaar

Vlashoek
Foto: Vlashoek

Ook heel fijn: de woningen zijn super betaalbaar! De prijzen beginnen vanaf €219.000,-. Tel daar nog eens de lage energiekosten bij op en dan wordt het wel erg aantrekkelijk om te verhuizen naar Lage Zwaluwe.

Je woont op een toplocatie

Vlashoek
Foto: Vlashoek

Wat wonen in Lage Zwaluwe zo aantrekkelijk maakt? Het feit dat je woont in een dorp, maar ook zo de stad op kunt zoeken als je wilt. Binnen een kwartiertje sta je in Breda. Natuurliefhebbers komen in Lage Zwaluwe zeker aan hun trekken, want het idyllische dorpje ligt tegenover Nationaal Park De Biesbosch.

Er zijn nog enkele rijwoningen beschikbaar, waaronder één met een garage. Wil je meer weten? Schrijf je dan in via de oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Q Makelaars. Meer over Q Makelaars ontdekken?

Q Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:00

Markendaalseweg 4, Breda

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.