Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Prachtig wonen buiten Breda: de voorverkoop van dit nieuwbouwproject start bijna!

Aangeboden door VORM 20 maart 2020

Droom jij van een charmant nieuwbouwhuis in een gezellige woonwijk? Heb je al aan Oosterhout gedacht? Daar wordt hard gewerkt aan nieuwbouwproject De Laverie. De woningen van fase 1 zijn al in aanbouw, en als vervolg hierop zal ook fase 2 in PreSale gaan! Op donderdag 2 april wordt gestart met de digitale PreSale van fase 2!

Wij leggen je graag uit wat het aanbod is én hoe je meedoet aan deze digitale PreSale.

Wonen in ultieme luxe

Wonen in een nieuwbouwhuis betekent natuurlijk dat je geniet van alle moderne snufjes: de woningen worden gebouwd met de nieuwste kwaliteitsstandaard. Een ander voordeel is dat de huizen in De Laverie duurzaam, energieneutraal én gasloos zijn. Niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Geniet van de hypotheekvoordelen met een tienjaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek van momenteel maar 0,95%. VORM Sales & Finance helpt je hier graag bij!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Topvorm Vastgoed
Foto: Topvorm Vastgoed

Sfeervol design

Je houdt van strakke woningen, maar een beetje sfeer is wel zo gezellig. Gelukkig zijn alle woningen van De Laverie ontworpen op een sfeervolle en klassieke wijze! De Oud-Hollandsche wijk waarin je komt te wonen doet romantisch en knus aan, terwijl je ook geniet van de gemakken die Oosterhout met zich meebrengt. Met bijvoorbeeld het op steenworp gelegen afstand centrum van Oosterhout. Liever even naar Breda? Binnen twintig minuten met de auto sta je op de Grote Markt! De woningen in De Laverie hebben een woonoppervlakte vanaf 111 tot 149 vierkante meter met een prijs vanaf €269.000,- v.o.n.

Zo doe je mee aan de online PreSale

Goed om te weten: normaal organiseert VORM altijd een gezellig PreSale event waar je kennismaakt met alle teamleden en de andere geïnteresseerden. Helaas is de situatie nu even anders, vanwege het coronavirus. Om het advies van het RIVM op te volgen is er daarom helaas geen fysiek event. Maar niet getreurd: de online PreSale gaat natuurlijk gewoon door!

VORM opent op donderdagavond 2 april om 20.00 uur het digitale loket. Heb je interesse in een van de woningen? Dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je ingevulde inschrijfformulier inzendt, want het gaat op tijd. Tip van ons: doe dat niet vóór 20.00 uur, die worden niet in behandeling genomen. Natuurlijk kun je het inschrijfformulier wel van tevoren inzien, om je goed voor te bereiden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is wachten met het inzenden tot klokslag 20.00 uur. Wie
weet ben jij dan wel een van de eerste gegadigden voor deze woningen!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Topvorm Vastgoed
Foto: Topvorm Vastgoed

Woning reserveren

Wil je een woning reserveren? Houd dan dinsdag 7 april vrij, want dan vinden de eerste online kennismakingsgesprekken plaats via Teams of Skype. Tijdens die gesprekken wordt gekeken of de woning haalbaar en betaalbaar is voor jou. Bereid vooraf dus alvast je vragen voor! Meer weten over het verkoopproces? Dat lees je hier. Succes!

Lees ook:

Charmant wonen in nieuwbouw nét buiten Breda? De bouw van De Laverie gaat van start!

We lieten je al eerder weten dat afgelopen kwartaal weinig nieuwbouwprojecten werden opgeleverd in B...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM makelaars

Gesloten09:00 - 18:00

Bekijk meer:makelaars

adv.