3 x dit maakt het nieuwbouwproject aan de rand van Breda zo bijzonder

Aangeboden door Van de Water Makelaars 31 januari 2019

In de nieuwe woonwijk Bouverijen aan de rand van Breda verrijst Punt XII: 12 unieke huizen, ontworpen door architect Pascal Grosfeld. Deze woningen onderscheiden zich door een aantal bijzondere pluspunten. Welke dat zijn, vertellen we je hier.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Best of both worlds

nieuwbouwproject Breda
Foto: Punt XII

Deze wijk heeft the best of both worlds: je geniet van het dorpse karakter van Teteringen, maar tegelijkertijd fiets je in een Brabants kwartiertje vanuit de Bouverijen naar het centrum van Breda. Je kinderen kunnen gewoon op de fiets naar hun middelbare school in Breda, terwijl de kleintjes zorgeloos voor de deur op straat spelen. En als je met je hond gaat wandelen, loop je zo een natuurgebied in. Superfijn!

Heerlijk groen wonen

nieuwbouwproject Breda
Foto: Punt XII

Wonen in de Bouverijen betekent heerlijk weids en groen wonen. Op de plek waar de huizen gebouwd worden, heb je eigenlijk alleen te maken met rustig rijdend bestemmingsverkeer. Tussen de bestaande dorpsrand en het watergebied Waterakkers worden ecologische verbindingszones gerealiseerd. Overal waar je straks kijkt, zie je groen. Als dat geen reden is om je verhuisdozen te pakken, dan weten wij het ook niet meer.

Luxe pluspunten

Foto: Punt XII
Foto: Punt XII
Foto: Punt XII
Foto: Punt XII
Foto: Punt XII
Foto: Punt XII
Foto: Punt XII

De woningen van Punt XII zijn allemaal anders. Er zijn hoekwoningen, middenwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen, ieder met zijn eigen karakteristieke kenmerken.

Het nieuwbouwproject onderscheidt zich door 12 luxe pluspunten. Zo hebben alle woningen een woonkamer met een plafondhoogte van maar liefst 2,82 meter. Dat zorgt voor een groots en ruimtelijk gevoel. Daarnaast zijn alle woningen aangesloten op het groene warmtenet van de gemeente Breda. Daarmee is je woning nu al voorbereid op de aardgasloze toekomst en draag je bij aan een schonere, duurzame wereld. Bekijk hier alle pluspunten. Alle woningen die gebouwd worden kunnen worden aangepast aan jouw wensen. De prijzen van de woningen starten vanaf €335.000,- en gaan door tot €595.000,-.

Meer weten over dit gave nieuwbouwproject aan de rand van Breda? Je vindt het hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Makelaars Meer over Van de Water Makelaars ontdekken?

Van de Water Makelaars makelaars

Nu open08:30 - 17:30

Keizerstraat 91, Breda

Bekijk meer:makelaars
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.