Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 extra eengezinswoningen én hoekwoningen zonder aangrenzende berging in de verkoop

Aangeboden door VORM 22 mei 2020

Ben je op zoek naar een charmant en gezellig nieuwbouwhuis? Denk dan eens aan Oosterhout! Nieuwbouwproject De Laverie wordt daar gebouwd: een Oud-Hollandsche wijk die romantisch en knus aandoet. Was je te laat voor de PreSale? Dan hebben we goed nieuws voor je: negen extra woningen gaan in de verkoop!

Vanwege het enthousiasme tijdens de PreSale van De Laverie fase 2 is besloten om al eerder extra woningen in de verkoop te brengen. Het gaat om negen nieuwbouwhuizen van het type Freesia van De Laverie fase 2B. Daar vertellen we je graag alles over!

Dit is Freesia

De fijne en lichte eengezinswoning type Freesia heeft een woonoppervlakte van ongeveer 125 vierkante meter. Beneden vind je een ruime woonkamer met open keuken, op de eerste verdieping drie slaapkamers, een badkamer en tweede toilet. De tweede verdieping kun je helemaal naar eigen wens indelen. Het huis is energieneutraal (mede dankzij zonnepanelen en een waterpomp), heeft een diepe achtertuin van meer dan 11 meter, is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling en parkeren kan voor de deur. Interesse? Meld je dan hier aan!

Dit is Iris, een zeer ruime hoekwoning voorzien van luxe en uitstraling vanaf €409.000,-

Liever wat anders dan woningtype Freesia? VORM biedt ook woningtype Iris aan, ook zonder aangebouwde berging. Dit is een fijn toegankelijke en optimaal ingedeelde woning met veel licht. Met bij de tussenwoningen een gezellige tuitgevel, een ruime woonkamer, vier slaapkamers en meer is het hier heerlijk wonen. Woningtype Iris heeft doorgaans 143 tot 149 vierkante meter woonoppervlakte, er zijn diverse ruimte vergrotende upgrades mogelijk en de woning is net als Freesia energieneutraal en voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Topvorm Vastgoed

De voordelen van nieuwbouw

Het fijne van een nieuwbouwwoning is dat je geniet van allerlei moderne snufjes. Ieder huis wordt gebouwd volgens de nieuwste kwaliteitsstandaard.  Zoals we al vertelden, zijn de woningen energieneutraal, maar ook duurzaam én gasloos. Goed voor het milieu, maar uiteraard ook fijn voor je portemonnee. Geniet van de hypotheekvoordelen met een tienjaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek van momenteel maar 1,25%. VORM Sales & Finance helpt je hier graag bij! Bereken hier je maandlast.

PreSale

Normaal organiseert VORM altijd gezellige en interessante PreSale events op locatie. Dan maak je kennis met alle teamleden en andere geïnteresseerden. Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat dit in de huidige situatie even anders ligt, vanwege het coronavirus. Om de richtlijnen van het RIVM op te volgen, is er daarom helaas geen fysiek evenement. Niet getreurd, want nu is de PreSale gewoon online!

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Topvorm Vastgoed

Interesse? Zo gaat het in zijn werk

VORM opent op dinsdagochtend 2 juni om 9.00 uur het digitale loket. Heb je interesse in een van de woningen? Dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je ingevulde inschrijfformulier naar VORM mailt, want het gaat op tijd. Goed om te weten is dat alle inzendingen vóór 9.00 uur niet in behandeling worden genomen, dus let op de tijd. Wel kun je het formulier van tevoren inzien, zodat je je goed kunt voorbereiden. Aan de hand van jouw inzending zal VORM Sales & Finance contact met je opnemen voor een digitaal kennismakingsgesprek. De eerste gesprekken starten op donderdag 4 juni om 9.00 uur, dus houd daar alvast rekening mee. Het gesprek vindt plaats via Microsoft Teams of Skype en heeft als doel om jouw inschrijfformulier te bespreken.

Woning reserveren

Wil je jouw favoriete woning reserveren of toegewezen krijgen in De Laverie fase 2B? Dan is het slim om zo snel mogelijk het digitale kennisgesprek aan te gaan. Het is niet mogelijk om vóór het gesprek een woning te reserveren. Meer informatie over de PreSale vind je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM makelaars

Gesloten09:00 - 18:00

Bekijk meer:makelaars

Prachtig wonen buiten Breda: de voorverkoop van dit nieuwbouwproject start bijna!

Droom jij van een charmant nieuwbouwhuis in een gezellige woonwijk? Heb je al aan Oosterhout gedacht...

Charmant wonen in nieuwbouw nét buiten Breda? De bouw van De Laverie gaat van start!

We lieten je al eerder weten dat afgelopen kwartaal weinig nieuwbouwprojecten werden opgeleverd in B...

adv.