Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Landelijk wonen op tien minuten van de stad: deze nieuwe woningen gaan in de verkoop

Aangeboden door Van de Water Groep 9 oktober 2020

Droom jij van een gloednieuws huis in een landelijke omgeving? Goed nieuws: binnenkort start de verkoop van nieuwbouwproject De Driesche Weide, op tien minuutjes van het centrum van Breda. Nieuwsgierig? Hier lees je er alles over.

De Driesche Weide ligt in Bavel. Het is voorlopig een van de laatste uitbreidingswijken in het dorp. Het wordt een heerlijk landelijke woonomgeving met 14 grote twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande villa’s. Nu al geïnteresseerd? De verkoop start 17 oktober. Plan een afspraak in om de brochure af te halen.

Ligging

Als je een stadsmens bent die verlangt naar rust en ruimte is dit de perfecte mogelijkheid om te genieten van beide. Het gezellige stadshart van Breda ligt op zo’n tien minuten rijden en ook Tilburg en Den Bosch zijn dichtbij. Daarnaast is in Bavel zelf genoeg te doen: er zijn meerdere leuke restaurants, volop winkels en speciaalzaken.

Architectuur

Wat je kunt verwachten? Een eigentijdse architectuur die past bij het dorpse karakter van Bavel. Dankzij het gebruik van rustige en ingetogen materialen voegt de nieuwbouw zich mooi bij de omgeving.

Tekst loopt door onder de foto.

Sfeerimpressie: Van De Water

Type woningen

Benieuwd naar de woningen? We lichten alvast het tipje van de sluier. De drie villa’s zijn van het type Steenuil. Dit type bestaat uit een drielaagse, vrijstaande woning van 162 vierkante meter, dat aan de zoom van De Driesche Weide ligt. De twee-onder-een-kapwoningen zijn onderverdeeld in type Koolmees (standaard), Kievit (met dwarskap) en Koekoek (met tuitgevel). Zowel voor de villa’s als de twee-onder-een-kapwoningen geldt dat er mogelijkheden zijn voor uitbouwen en dakkapels voor extra ruimte in je woning.

Duurzame nieuwbouwwoningen

Wel zo fijn: alle type woningen van De Driesche Weide zijn gasloos en worden volgens de laatste duurzaamheidsnormen gebouwd. Hierdoor verbruik je minder energie dan bij bestaande woningen, wat uiteraard fijn is voor de portemonnee én het milieu. Dankzij de goede isolatie is het comfortabel wonen tijdens warme en koude dagen en is de geluidsisolatie van hoog niveau.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Sfeerimpressie: Van De Water
Sfeerimpressie: Van De Water
Sfeerimpressie: Van De Water

Vraag de brochure aan

Heb jij interesse in een van deze gave nieuwbouwwoningen? Vanaf 17 oktober gaan alle 17 woningen in de verkoop. Kijk alvast rond op de website voor meer informatie en – nog belangrijker – maak een afspraak om de uitgebreide brochure op te halen. Hierin vind je alle informatie over de woningtypes, de voordelen van nieuwbouw en specificaties van de woningen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van de Water Groep. Meer over Van de Water Groep ontdekken?

Van de Water Groep makelaars

Gesloten09:30 - 12:30

Keizerstraat 91, Breda

Bekijk meer:makelaars

adv.