Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Bredase koopwoningen staan kersvers op internet!

Door Thijs van den Houdt 8 oktober 2018

Je hoort het van alle kanten: het is in deze tijd hartstikke moeilijk om een leuk huisje in Breda te bemachtigen. Iedere maandag verzorgen wij daarom een vers lijstje koopwoningen voor onze lezers. Of je nu een herenhuis aan de singel zoekt of een huis met een bedstee: we’ve got you covered!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Knus en landelijk op toplocatie

Middenin de wijk Zandberg – een toplocatie dus – staat dit knusse huisje aan de Mimosatraat. Met vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een tuintje ben je van alle gemakken voorzien. Als je van een landelijke uitstraling houdt, hoef je er alleen nog maar een bed en een kast in te zetten! Het huis bezit vele sfeervolle elementen, van de lambrisering in de keuken tot de gewelfboog in de woonkamer.

Zeeën van ruimte en verrassende indeling

Vanaf de buitenkant gezien zou je niet zeggen dat dit huis van binnen zo’n geweldige hoeveelheid ruimte biedt. De woonkamer is mooi open en voorzien van een unieke bedstee. De keuken lijkt uit een tijdschrift te zijn gevallen en de indeling van de rest van het huis is al net zo spannend en smaakvol. En dat allemaal aan de rand van de heerlijke wijk Zandberg!

Onvervalste jaren 30-woning

De erker, het glas-in-lood en die typische deuren; we hebben weer een mooie jaren 30-woning voor je te pakken! In de betrokken wijk Tuinzigt staat dit fijne huis aan de Beukstraat. Het voordeel van deze wijk is dat je vlakbij het centrum zit, zó op de snelweg bent en tevens makkelijk even op en neer gaat naar Woonboulevard Breda XXL!

Herenhuis aan de Singel

Wonen aan de Singel met uitzicht op het Valkenberg park, in een pand van meer dan honderd jaar oud. In deze woning aan de rand van het stadscentrum heb je met zes kamers alle ruimte en zit je overal vlakbij! Na een avondje stappen rol je zo je bed in en het centraal station ligt op loopafstand.

In de avondzon vlakbij het Dr. Struyckenplein

Op een steenworp van het Dr. Struyckenplein vind je dit heerlijke vierkamerappartement! Eye catchers zijn de ruime en suite woonkamer en de vernieuwde badkamer. Het balkon zit aan de westkant, waardoor je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon! Binnen een minuut lopen sta je in de supermarkt en met tien minuten fietsen ben je in het bruisende centrum van de stad.

Lees meer: 

Deze koopwoningen staan sinds afgelopen weekend online

Je hoort het van alle kanten: het is in deze tijd hartstikke moeilijk om een leuk huisje in Breda te...

Wooninspiratie ten top: 5 x waanzinnige woonkamers op Funda

Het leuke aan Funda is dat je zo heerlijk kunt gluren bij mensen thuis. Soms stuiten we op woningen ...

Deze Bredase koopwoningen kwamen afgelopen weekend op Funda

Je hoort het van alle kanten: het is in deze tijd hartstikke moeilijk om een leuk huisje in Breda te...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.