Deze 5 huizen staan sinds dit weekend te koop in Breda

Door Annemijn Heijstek 19 februari 2018

Je moet er tegenwoordig snel bij zijn als je je droomhuis wilt binnenslepen. Gelukkig worden er iedere dag nieuwe huizen in de verkoop gezet. Deze vijf woningen zijn net op de markt.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hoekwoning

te koop in Breda
Foto: Funda

Deze jaren ’30 woning is in 2010 uitgebouwd en opgeknapt, maar met behoud van de authentieke jaren ’30 details. De woning heeft een super moderne keuken en drie slaapkamers. Alle foto’s van deze woning bekijk je hier.

Waar? Merelstraat 32
Vraagprijs? €400.000 k.k.

Voor de zonaanbidders

te koop in Breda
Foto: Funda

Deze instapklare, lichte woning vind je in de wijk Haagse Beemden. De diepe achtertuin op het zuidwesten heeft maar liefst twee terrassen, dus perfect voor alle zonaanbidders. Alle foto’s van de woning bekijk je hier.

Waar? Arendberglaan 167
Vraagprijs? €200.000 k.k.

Ideale starterswoning

te koop in Breda
Foto: Funda

Een fijne woning voor een fijne prijs. Deze woning in de wijk Kesteren heeft drie slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Een ideale starterswoning! Bekijk alle foto’s van deze woning hier.

Waar? Kesterenlaan 111
Vraagprijs? €169.000 k.k.

Jaren ’30 woning

te koop in Breda
Foto: Funda

Deze woning heeft alles wat jouw jaren ’30 woningen hartje begeert: glas-in-loodramen, een granito keukenvloer en authentieke tegeltjes. We love it! Bekijk hier alle foto’s van de woning.

Waar? Teteringsedijk 173
Vraagprijs? €439.000 k.k.

Licht appartement

te koop in Breda
Foto: Funda

Dit fijne appartement aan de Haagdijk heeft hoge ramen en daardoor ontzettend veel lichtinval. De woning heeft een ruime woonkamer, een moderne keuken en badkamer en een slaapkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Bekijk hier alle foto’s van het appartement.

Waar? Haagdijk 142 B1
Vraagprijs? €200.000 k.k.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie