Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vlogger Kim tovert een saaie cabin om tot gezellige woonruimte en jij kunt items winnen!

Aangeboden door Woonboulevard Breda XXL 3 oktober 2019

Smul jij van alle ingerichte woonkamers in de IKEA, doe jij niets liever dan YouTubevideo’s kijken over het stylen van kleine ruimtes of is wonen in een tiny house jouw droom? Let dan maar even op! Het is Oktober Woonmaand en speciaal daarvoor gaat lifestylevlogger Kim een enorme uitdaging aan bij Woonboulevard XXL Breda. We kunnen verklappen: jij maakt kans op mooie prijzen.

De uitdaging? Kim krijgt de kans om een hele saaie cabin om te toveren tot een inspirerende woonruimte. Hiervoor mag ze alleen maar shoppen bij Woonboulevard XXL Breda. Via YouTube laat ze zien hoe dit haar vergaat.

Tiktak tiktak: nog tot 19 oktober de tijd

De dame krijgt niet alle tijd van de wereld, want 19 oktober om 14.00 uur moet de cabin helemaal zijn ingericht. Zoals je misschien wel weet bestaat Woonboulevard XXL Breda uit meer dan vijftig woonwinkels, zoals Pronto, Woonexpress, Roobol en Montel. Keuze genoeg dus! Uiteraard neemt Kim je helemaal mee in haar zoektocht. Je houdt haar in de gaten via het YouTubekanaal.

Tekst gaat verder onder de video.

Kun jij wel wat nieuws gebruiken?

Kan jouw woonkamer wel een opkikker gebruiken of ben je echt verliefd op een van de items die Kim gebruikt? Goed nieuws! Alle winkels die meedoen aan de make-over geven superleuke prijzen weg. Voor je het weet sta jij met dat prachtige vloerkleed of schattige tafeltje in je handen.

Wat je moet doen? Twee dingen! Schrijf je even in voor de winactie en zorg dat je zaterdag 19 oktober om 14.00 uur bij Woonboulevard XXL Breda bent om de onthulling van de cabin bij te wonen. Wij zijn heel benieuwd wat voor moois Kim ervan gaat maken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Breda XXL. Meer over Woonboulevard Breda XXL ontdekken?

Woonboulevard Breda XXL winkelen

Gesloten09:30 - 17:00

Kruisvoort, Breda

Bekijk meer:winkelen

 

adv.