Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Duurzaam wonen in het Markdal: dit gave nieuwbouwproject in Breda gaat in de verkoop

Aangeboden door Landgoed De Klokkenberg 22 september 2020

Elke Bredanaar kent Landgoed De Klokkenberg wel: een jonge, populaire wijk aan de rand van Breda. Op dit landgoed komt een kleinschalig nieuwbouwproject genaamd Hoeve Schoondonck, met plaats voor twintig ruime woningen. Goed nieuws: de verkoop van deze statige nieuwbouwwoningen gaat van start!

Droom jij ervan om midden in de natuur te wonen, maar wél op korte afstand van het centrum? Hoeve Schoondonck vind je in het Markdal, tussen al het mooie groen wat Breda te bieden heeft. Toch sta je alsnog binnen tien minuutjes op de Ginnekenmarkt en bereik je hartje stad in nog geen kwartier. Ideaal!

Duurzaamheid

De twintig woningen zijn voorzien van alle gemakken. Denk bijvoorbeeld aan veel oppervlak, een eigen parkeerplaats voor je bolide én zonnepanelen. Als je groene vingers hebt is er nog een extra pluspunt: samen met de andere bewoners van Hoeve Schoondonck heb je toegang tot de grote moestuin.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Schonck en Schul
Foto: Schonck en Schul
Foto: Schonck en Schul

Start van de verkoop

Lijkt idyllisch wonen ten zuiden van Breda jou wel wat? De twintig nieuwbouwwoningen gaan zaterdag 26 september in de verkoop. Tussen 11.00 en 14.00 uur ben je welkom op het kantoor van Schonck, Schul & Compagnie aan de Fatimastraat 1. Goed om te weten: je bezoek verloopt uiteraard conform de richtlijnen met betrekking tot corona. Daarom loop je door het kantoor een uitgestippelde route, zodat je in alle rust op voldoende afstand documenten kunt doornemen.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Schonck en Schul
Foto: Schonck en Schul
Foto: Schonck en Schul
Foto: Schonck en Schul

Meld je aan!

Heb je interesse in een van de woningen van dit toffe nieuwbouwproject? Je kunt je tot 7 oktober 12.00 uur aanmelden voor de verkoop. Je blijft dan ook direct op de hoogte van alle ontwikkelingen. Extra informatie zoals prijzen en specificaties van de desbetreffende huizen zal later zichtbaar zijn via de website.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Landgoed De Klokkenberg. Meer over Landgoed De Klokkenberg ontdekken?

Landgoed De Klokkenberg

makelaars

Bekijk meer:makelaars

adv.