Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de duurste huurwoningen in Breda

Door Annemijn Heijstek 11 september 2017

Dat wonen in Breda behoorlijk prijzig is, dat wisten we al. Waar je in Groningen voor achthonderd euro per maand een landhuis kan bewonen, heb je hier geluk als je voor dat bedrag een aparte slaapruimte hebt in je appartement. En dan heb je natuurlijk nog de extreme gevallen. Optrekjes die je mag betrekken als je iedere eerste van de maand even vijf ruggen overmaakt, bijvoorbeeld.

Het moge duidelijk zijn: voor de meeste stervelingen zijn dit soort huizen onbetaalbaar, maar leuk om je eraan te vergapen is het wel. Dit zijn de duurste huurhuizen in Breda!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Jaren ’30 woning

Duurste huurwoningen
Foto: Pararius

Grote ramen, glas-in-lood, en-suite deuren: wij zijn dol op jaren ’30 woningen. Ook dit pareltje aan de Bernhardsingel mag er wezen. Voor €2500,- in de maand krijg je een woonoppervlakte van 185 m², drie slaapkamers, een fijne tuin en dat allemaal op een toplocatie.

Herenhuis aan de Academiesingel

Duurste huurwoningen Breda
Foto: Pararius

Voor €2500,- in de maand kun je ook wonen in dit schitterende herenhuis aan de Academiesingel. Behalve over een grote achtertuin beschik je ook over een balkon én een dakterras. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je sloep aan te meren aan de daarvoor bestemde ligplaats.

Groot, groter, grootst

Duurste huurwoningen Breda
Foto: Funda

De grootste huurwoning uit dit rijtje heeft een woonoppervlakte van maar liefst 325 m². De woning is gelegen naast het gezellige Ginnekenmarktje en bevat veel authentieke elementen, zoals stucplafonds met sierlijsten en paneeldeuren. Ook deze huurwoning kost je €2500,- per maand.

Wonen aan de Duivelsbruglaan

Duurste huurwoningen Breda
Foto: Funda

Voor €3100,- per maand woon je aan de Duivelsbruglaan in Breda. En laat je niet afschrikken door de straatnaam, want dit huis heeft alles wat je wilt hebben: 240 m² woonoppervlakte, prachtige hoge plafonds, authentieke sierschouwen en een hele ruime tuin. 

Het allerduurste huis van Breda

Duurste huurwoningen Breda
Foto: Pararius

Ja hoor, dit is hem dan: het allerduurste Breda huis wat je op dit moment kunt huren. Je vindt deze villa aan de Mendelssohnlaan, dichtbij het Mastbos. Goed, je legt er bijna zes duizendjes per maand voor neer, maar dan heb je ook wat. 206 vierkante meters, vier slaapkamers, een overdekte patio en een zwembad bijvoorbeeld.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.