Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je zien: dit monumentale pand mét wijnkelder bij Park Valkenberg staat te koop

Door Jennifer da Graça 13 februari 2020

Het is heerlijk om te kunnen dromen, toch? In Breda staan heel wat bijzondere, unieke en aparte woningen te koop. En hoewel ons budget daar totaal niet toereikend voor is, blijft het ontzettend leuk om deze van binnen en buiten te bekijken. Met vandaag: het bijzondere monumentale pand aan het Kapucijnenhof.

Dit herenhuis ligt in de buurt van Park Valkenberg en het Begijnhof en zit daarmee op een ideale locatie. Mag ook wel, want voor dit nederige stulpje leg je minstens €915.000 weg. De plafonds zijn wel 3.80 meter hoog, wat een chique gevoel geeft aan je woning. Lekker hoor!

Visgraatvloer

Ga door de foto’s en je ziet al snel: dit huis is aan de binnenkant bijna net zo monumentaal als aan de buitenkant. Het lijkt wel alsof veel van de authentieke details bewaard zijn. Als de villa eenmaal van jou is, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om hier een enorm modern en strak geheel van te maken. Maar om eerlijk te zijn, snappen wij deze stijl wel. Klik even op ‘Bekijk hier meer foto’s’ om de complete advertentie te zien.

Chique trappen

Hoe elegant is trouwens de overloop met brede trappen en grote raampartijen? De ruimte is zelfs groot genoeg voor meerdere tafels. Misschien leuk voor de volgende eigenaar om er een biljarttafel neer te zetten. Of een pingpongtafel…

Fancy douche

Over de badkamer kunnen we kort zijn. Zo’n douche moet je gewoon hebben in je leven, toch? Met massagestralen en een regendouchekop kom je misschien wel iets te laat op je werk, maar dat is het waard. En voor de afwisseling kun je gewoon een keer in bad.

Een wijnkelder

Nu zijn we opeens bij de verrassing van dit huis beland: de wijnkelder. Ideaal om proeverijtjes te geven of gewoon met een groep vrienden een stevige borrel neer te zetten. Dat wordt wijnen!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op station Breda

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor inwoners die regelmatig met de trein reizen is deze...

Vrijgezel van de week Ilona: ‘Het is lastig om serieuze dates te vinden’

Ben je al met heel tinderend Breda op date geweest, krijg je kriebels bij het idee aan een relatie o...
fietsen grote markt

Dit zijn de regels over het terug jatten van je eigen fiets

Voor menig Bredanaar een herkenbare gebeurtenis: fiets gejat! Maar dat je hem na een paar dagen weer...

Meer over

Wonen

adv.