Dit koop je voor de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Breda

Door Annemijn Heijstek 12 maart 2018

Het CBS heeft onderzoek gedaan naar de gemiddelde verkoopprijs van een koopwoning in Nederland in 2017. In Breda ligt die prijs aan de hoge kant, je betaalt gemiddeld €295.568 voor een koopwoning. Maar wat kun je daar nou eigenlijk voor krijgen? Wij zetten wat opties voor je op een rij: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Split level woning

huis in Breda
Foto: Funda

Cool! Dit huis in de wijk Haagse Beemden is een split level woning: dat wil zeggen dat er verschillende ruimtes met een halve verdieping verspringen. Dit zorgt voor een speelse indeling. Ook de tuin bestaat uit twee niveaus. Bekijk hier alle foto’s van deze woning.

Waar? Sterrenkroos 120
Vraagprijs? €289.000 k.k.

Uitzichtje hoor

huis in Breda
Foto: Funda

Dit toffe driekamerappartement heeft veel ramen en daardoor een fantastisch uitzicht op het water en de Haagse Beemden. Met lekker weer geniet je natuurlijk op je balkonnetje van het uitzicht. Bekijk alle foto’s van het appartement hier.

Waar? Waterweegbree 159
Vraagprijs? €295.000 k.k.

Dicht bij het station

huis in Breda
Foto: Funda

Moet jij elke dag met de trein naar je werk of studie? Dan is deze woning in het Stationskwartier ideaal: binnen twee minuutjes ben je bij de trein. De woning is in 2016 gebouwd, dus in perfecte staat. Alle foto’s van de woning bekijk je hier.

Waar? Stationslaan 11
Vraagprijs? €299.000 k.k.

Benedenwoning

huis in Breda
Foto: Funda

Deze fijne benedenwoning aan de Baronielaan is instapklaar: de woning is in 2016 volledig gemoderniseerd en verbouwd. Bekijk hier alle foto’s van de woning. Check vooral ook even de toffe betonnen vloer!

Waar? Baronielaan 247
Vraagprijs? €300.000 k.k.

Jaren ’30 woning

huis in Breda
Foto: Funda

Bij deze prachtige jaren ’30 woning zijn alle authentieke elementen bewaard gebleven, zoals de glas-in-loodramen, de granitovloer en de paneeldeuren. Op de tweede verdieping kan er een derde slaapkamer gecreëerd worden. Bekijk hier alle foto’s van deze woning.

Waar? Jeroen Boschstraat 16
Vraagprijs? €295.000 k.k.

Lees ook:

huis in Breda

Wow: dit is nu de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Breda

De Nederlandse huizenprijzen zijn vorig jaar (2017) met 8 (!) procent gestegen, blijkt uit cijfers v...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen