Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ontspannen maar! Bij deze woonwinkel zit je letterlijk goed voor een heerlijke relaxfauteuil

Aangeboden door Woonloods 27 november 2020

Terwijl de zon ’s avonds steeds eerder ondergaat, maken we het thuis nog wat gezelliger. Niet gek: in heel Nederland blijft iedereen veel meer thuis dan normaal. Des te meer redenen om je inrichting nog meer aan te kleden.

Ben jij weleens in de showroom van Woonloods.com geweest? Hier zit je goed. Letterlijk, want deze woonwinkel is gespecialiseerd in lekker zitten. Van strakke eetkamerstoelen tot ultieme relaxfauteuils en van gezellige vloerkleden tot luxe eettafels: ze hebben het hier.

Een relaxfauteuil op maat

Lekker zitten begint bij maatwerk. Ieder lichaam is anders en heeft daardoor andere wensen. Jeroen van Woonloods.com vertelt: “Omdat wij gespecialiseerd zijn in zitten, geven wij persoonlijk advies dat bij jou past. Heb je bijzondere wensen? Wij draaien onze hand niet om voor een relaxfauteuil op maat.” Zo koop je een stoel met sta-op-functie. Als je wat langer bent, wil je ook dat jouw benen niet buitenboord bungelen. Woonloods.com zorgt dat je nieuwe relaxfauteuil wat extra centimeters bekleedt.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Woonloods.com

Proefzitten

De fauteuils van Woonloods.com zijn er voor ieder budget en in elke maat. Heb je wat meer bedenktijd nodig? Kies dan voor proefzitten. Het team van Jeroen brengt de stoelen vrijblijvend bij jou thuis, zodat jij uitgebreid kunt uitproberen. Zo zie je ook meteen welke kleur het best staat in jouw interieur. Jeroen vertelt: “Of je nu kiest voor proefzitten of je gekochte items bij ons bestelt: wij bezorgen onze meubels altijd zelf, zonder externe bezorgpartij. Zo weten wij zeker dat alles in perfecte staat in jouw woonkamer terechtkomt.”

De Rolls Royce onder de relaxfauteuils

“We zijn Woonloods.com in 2008 begonnen en sinds twee jaar ligt de focus flink op onze mooie relaxfauteuils”, aldus Jeroen. “Vanuit Dongen verblijden we klanten door heel Nederland met onze meubels. Van handmatig tot elektrische bediening en van stijlvol tot geschikt voor de zorg, we draaien onze hand er niet voor om. Onze trots? De fauteuil met drie motoren: dat is écht de Rolls Royce onder de relaxfauteuils. Schroom vooral niet om ons in de showroom de hemd van het lijf te vragen: daar zijn we voor. Twijfel je tussen een fauteuil met een accu of stroomdraad? Wij leggen je graag alles uit.”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Woonloods.com

Aankleding

Met alleen een relaxfauteuil je woonkamer ben je er nog niet: we willen het dit najaar immers op en top gezellig maken. Wandel door de showroom of bezoek Woonloods.com en je raakt al gauw geïnspireerd. Van hardhouten eettafels tot warme verlichting, hier vind je alles om jouw huis perfect te stylen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonloods. Meer over Woonloods ontdekken?

Woonloods

Gesloten09:00 - 18:00

Doctor Willem Dreeslaan 1 , Dongen

adv.