Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De leukste makelaar van Breda verhuist zélf: ‘Dit is de beste locatie van de stad’

Aangeboden door MB Makelaars 1 juli 2020

“Soms zit ik tot 23.30 uur in mijn kantoor. Helemaal niet erg hoor: ik vind het heerlijk om hiermee bezig te zijn.” We spreken Martijn Braat van MB Makelaars. In 2015 gooide hij het roer om, werd makelaar en startte meteen zijn eigen onderneming. Nu, vijf jaar later, groeit de zaak uit z’n jasje. Kortom: tijd voor een nieuw kantoor!

Martijn en zijn collega Mike de Sprong zijn enthousiast over hun nieuwe pand, grenzend aan het Valkeniersplein. Martijn: “Deze locatie is ultiem, de beste van Breda. De sfeer van het Valkeniersplein is heerlijk en die gezelligheid komt tot in ons kantoor.”

Verhuizing

In totaal bestaat het team van MB Makelaars uit drie leden: Martijn en Mike zijn makelaars en Namja is commercieel medewerkster. “Ons doel is niet om te groeien”, legt Martijn uit. “We doen dit alle drie omdat we dit zo leuk vinden. Maar als je zo enthousiast bent over je bedrijf, is groei onvermijdelijk.” En dus verhuist MB Makelaars per 1 juli van de Prins Hendrikstraat naar de Kerkhofweg 18: een groter pand op een bruisende locatie. Martijn: “Het fijne is dat ik hier tweehonderd meter vandaan woon en Mikes huis ligt ook dichtbij.”

Goedkoop mét hoge klanttevredenheid

Je las het net al: Martijn is niet zijn hele carrière makelaar geweest. “Na mijn studie bouwkunde in Delft werkte ik als taxateur. Toen het makelaarsvak begon te kriebelen, begon ik met MB Makelaars.” In Breda zijn veel makelaars actief. Hoe kon Martijn zich onderscheiden? “We zijn een van de goedkoopste in de stad”, vertelt hij. “Maar tegelijkertijd bewijzen we dat bij ons goedkoop geen duurkoop is: de reviews over ons op Funda zijn lovend.”

Nieuw pand

“Dagelijks liep ik langs dit pand en toen ik zag dat het vrijkwam, dook ik er meteen op. Het bestemmingsplan was van oorsprong anders, maar na overleg met de gemeente Breda konden we hier toch met MB Makelaars in”, zegt Martijn glunderend.

Drukte

Merkt MB Makelaars iets van het coronavirus? “We hebben het nog steeds heel druk, maar houden natuurlijk rekening met alle maatregelen, richtlijnen en bescherming. In het weekend doen we regelmatig bezichtigingen, maar nu veel mensen thuiswerken is het makkelijker om doordeweeks iets in te plannen.”

Transparantie

Bij MB Makelaars geen poespas: je weet waar je aan toe bent. Martijn: “Op de website staan onze prijzen, we zijn NVM-makelaar en zijn alle drie een open boek. We merken dat klanten dat fijn vinden en hun enthousiaste reacties en mond-tot-mondreclame betekenen heel veel voor ons.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MB Makelaars. Meer over MB Makelaars ontdekken?

MB Makelaars makelaars

Gesloten09:00 - 19:00

Kerkhofweg 18, Breda

Bekijk meer:makelaars

adv.