Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Charmant wonen in nieuwbouw nét buiten Breda? De bouw van De Laverie gaat van start!

Aangeboden door VORM 26 augustus 2019

We lieten je al eerder weten dat afgelopen kwartaal weinig nieuwbouwprojecten werden opgeleverd in Breda. Lastig, want je wilt toch graag een fijne woning vinden! Woon jij het allerliefst in nieuwbouw en lijkt het je wat om nét buiten Breda te wonen? Loop dan aanstaande zaterdag zeker even langs bij nieuwbouwproject De Laverie!

Charmant wonen op een heerlijke plek? Dat doe je in Oosterhout! De bouw van nieuwbouwproject De Laverie gaat in september van start en we kunnen verklappen: er zijn nog een aantal woningen over. Inspiratie opdoen en sfeer proeven doe je zaterdag tijdens de inloopdag.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Topvorm Vastgoed
Foto: Topvorm Vastgoed
Foto: Topvorm Vastgoed

De nieuwste kwaliteitsstandaard

Als je kiest voor nieuwbouw betekent dat genieten van moderne snufjes, een sfeervolle maar strak uitziende woning én natuurlijk duurzaamheid. Komt dat even goed uit, want De Laverie brengt dit allemaal samen, dankzij de nieuwste kwaliteitsstandaard waarmee deze huizen worden gebouwd. Uiteraard zijn deze ook allemaal energieneutraal en gasloos.

Alle gemakken van Oosterhout én Breda

Wonen in De Laverie betekent romantisch wonen in een Oud-Hollandsche wijk, terwijl je ook geniet van alle gemakken die Oosterhout met zich meebrengt. Even naar Breda? Binnen twintig minuutjes met de auto sta je in hartje stad.

Kom sfeer proeven

Toegegeven: de sfeerimpresses van De Laverie zien er prachtig uit. Toch kunnen we ons voorstellen dat je net iets meer sfeer wilt proeven voor je je inschrijft. Speciaal daarom organiseert VORM zaterdag 31 augustus een inloopdag voor geïnteresseerden. Van 11.00 tot 13.00 uur ben je welkom op de bouwplaats!

De makelaars en ontwikkelaar staan klaar om antwoord te geven op al je prangende vragen, want er zijn nog meerdere woningen vrij in fase 1a en 1b. Loop even langs bij Wilhelminakanaal Oost 39 te Oosterhout, schrijf je in en wie weet woon jij binnenkort wel in De Laverie!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM makelaars

Geopend09:00 - 18:00

Bekijk meer:makelaars

 

adv.