Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij iSuites op de Grote Markt

Door Annemijn Heijstek 7 augustus 2017

Vorige week schreven we al hoe leuk het is om in de binnenstad van Breda te wonen. En als je dan toch voor die binnenstad gaat, wil je natuurlijk het liefst een appartementje op de Grote Markt. Of een suite. Een suite? Yup, een suite! iSuites biedt namelijk compleet ingerichte short stay appartementen aan. De suites zijn volledig ingericht door een binnenhuisarchitect en geven je het gevoel van een loft. Een beetje New York meets Breda: we love it!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

De Bloemen Suite

Foto: iSuites
Foto: iSuites
Foto: iSuites

Wakker worden, je ogen openen en het toffe goud-zwarte bloemenbehang op het plafond bewonderen… Prima wakker worden, als het aan ons ligt. Het thema van de eerste suite is bloemen en is onder andere terug te vinden in het ronde kleed in de woonkamer en in het fleurige behangetje op het plafond.

De Goud Groen Suite

Foto: iSuites
Foto: iSuites
Foto: iSuites
Foto: iSuites

Het thema van de tweede suite is – suprise, suprise – goud groen. Deze kleuren komen onder andere terug in de fluwelen bank, het schilderij en de gordijnen die het kingsize bed afscheiden van de rest van de suite. Van zo’n kleurrijk interieur word je toch gewoon vrolijk?

De Violet Suite

Foto: iSuites
Foto: iSuites
Foto: iSuites

Wil jij graag een appartement waar je maximaal tot rust kan komen? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dan is de Violet Suite echt iets voor jou. Er wordt gezegd dat de kleur paars kalmerend werkt en creativiteit stimuleert, en laat dat nou net de kleur zijn die in overvloed aanwezig is in deze suite.

De Kobaltblauw Suite

Foto: iSuites
iSuites
iSuites
Foto: iSuites

Deze suite komt je wellicht bekend voor: vorige week hebben we het appartement uitgelicht in het artikel over wonen in de binnenstad. Het kleurenthema kobaltblauw komt onder andere terug op de muur in de eetkamer en op de muur in de slaapkamer. Het thema overheerst hier iets minder dan in de overige suites, wat de woning perfect maakt voor mensen die iets minder dol zijn op opvallende kleuren.

Woon jij in een bijzonder huis? En lijkt het je leuk om dat aan je stadsgenoten te laten zien? Stuur ons een berichtje, dan komen wij graag eens bij je binnenkijken! 

 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.