Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow, dit zijn de 5 meest bijzondere optrekjes in Breda die te koop staan

Door Annemijn Heijstek 28 augustus 2017

Klaar met wonen in een dertien in een dozijn huis? In Breda zijn er genoeg bijzondere woningen om in te settelen. Kijk maar eens naar deze vijf speciale stulpjes.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bijzonder rond

Bijzonder wonen
Foto: Funda.nl

Deze villa bestaat onder andere uit vier slaapkamers en een glazen open tuinhuis, maar het meest bijzonder aan dit huis is de zogenaamde ‘penthouse kamer’. Deze verrassende ruimte beschikt over schitterende raampartijen, twee loopdeuren naar de vier balkons en een Finse sauna (!). Cool! Voor €498.000 k.k. is dit halfronde paleisje van jou.

Monumentale stadsvilla

Bijzonder wonen
Foto: Funda.nl

Deze bijzondere stadsvilla is gelegen aan de Nijverheidssingel en kost een slordige € 1.500.000 k.k. Maar dan heb je ook wat. Zoals het wapen van de commando’s aan de voorgevel, een glas-in-lood kunstwerk van kunstenaar Mucha, Victoriaans design van ontwerper Clive Christian (kendum?) en een handgemaakte trapleuning door de artisanale smid Bertho Janssen.

Wonen aan het water

Bijzonder wonen
Foto: Funda.nl

In het noorden van Breda, aan de nieuwe waterrand van Teteringen, ligt deze watervilla. De modern gebouwde woning staat geheel in het teken van wonen te midden van water en groen. Daarnaast heeft de woning een zonneterras, wat in combinatie met het water en de parkachtige omgeving natuurlijk helemaal perfect is! En voor €424.995 k.k. kun jij hier wonen.

Het boerenleven

Bijzonder wonen
Foto: Funda.nl

Je waant jezelf even helemaal op Franse platteland wanneer je deze boerderij ziet. En die kan zomaar van jou zijn, mits je ergens €1.350.000 k.k. hebt rondslingeren. Naast de monumentale boerderij krijg je voor dit geld ook drie ruime bijgebouwen en een woonoppervlakte van 460 m². Genoeg ruimte voor een paar boerderijdieren.

Statig wonen

Bijzonder wonen
Foto: Funda.nl

Achter dit statige herenhuis aan de Baronielaan grenst een bijzondere verrassing, namelijk een 40 meter diepe achtertuin van ruim 500 m². Het voormalig kantoor beschikt daarnaast over 15 kamers en een zonneterras. Voor € 1.095.000 k.k. ben jij de eigenaar van dit monumentale pand.

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.