7 x koophuizen met een fijn uitzicht

Door Daphne Geelink 9 februari 2019

Op zoek naar een nieuwe stek die jou écht thuis laat voelen? Een plek waar je helemaal tot rust komt en je elke dag geniet van een prachtig uitzicht? Wij zijn voor je op onderzoek uit gegaan! Dit zijn woningen waarbij een bezoekje aan het balkon iedere keer weer een feestje is. 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Grote Spie

koopwoning uitzicht
Foto: Funda

Dit prachtige instapklare appartement heeft een balkon aan de voor- én achterzijde. De woning is gelegen op de tiende en daarmee hoogste verdieping. Eén ding is zeker: jij hebt hier vanuit alle hoeken een prachtig uitzicht over de Bredase omgeving.

Middellaan

uitzicht grote kerk
Foto: Funda

Een modern appartement met vier kamers en een riant dakterras van maar liefst 85 vierkante meter. Dat wil jij toch ook? Vanuit hier heb je uitzicht op de Grote Kerk. Ook een voordeel: alle uitgaansgelegenheden, restaurants en andere highlights zijn hier bij je om de hoek!

Groot Ypelaardreef

uitzicht koopwoning
Foto: Funda

Een luxe appartement met drie slaapkamers, een groot balkon, een privé parkeerplaats en ga zo maar door. Hebben we jouw interesse al? Het balkon ligt op het westen waardoor je iedere dag geniet van de middag- en avondzon.

Dirk Hartogstraat

uitzicht woning
Foto: Funda 

Op zoek naar een comfortabele en energiezuinige woning met een adembenemend uitzicht? Dan mag je dit appartement niet aan je voorbij laten gaan. Deze woning maakt gebruik van een warmtepomp en zonnecollectoren. Super energiezuinig dus!

Markendaalseweg

markendaalseweg
Foto: Funda

Dit appartement bevindt zich midden in de stad met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Mark van Breda. Het moderne terras van 14 vierkante meter is voorzien van Bankirai vlonders. Lijkt het je wel wat om midden in het bruisende stadscentrum van Breda te wonen? Bekijk dan snel de rest van de foto’s.

Bernard de Wildestraat

balkon breda
Foto: Funda

Dit moderne en sfeervolle appartement heeft een geweldig uitzicht over de omgeving. Deze woning is gelegen aan de rand van de wijk Hoge Vught tegen de nieuwbouwwijk Waterdonken aan. Zoals je ziet, kenmerkt de omgeving zich door veel groenvoorzieningen en waterpartijen. Prachtig, toch?

Academiesingel

singels breda
Foto: Funda

Altijd al in een herenhuis aan de singels willen wonen? Dan is dit je kans! Dit pareltje biedt een fraai uitzicht over de singels en Park Valkenberg. Ook handig: het stadscentrum, de horecagelegenheden én het station zijn te voet bereikbaar.

Lees ook

koopwoningen Breda

Het kan hoor: 9 x koopwoningen in Breda onder twee ton

Ben je op zoek naar een koophuis in Breda? Dan weet je één ding zeker: het gaat je in de huidige mar...
huurwoningen breda funda

Dit is waarom er zoveel niet-beschikbare Bredase huurwoningen op Funda staan

Een beschikbare huurwoning vinden in Breda is niet zo eenvoudig. Er is nu eenmaal meer vraag dan aan...
nieuwbouwwoningen Breda

Zoveel nieuwbouwwoningen kreeg Breda er vorig jaar bij

Nederland heeft er in 2018 bijna 66.000 nieuwbouwwoningen bijgekregen. Dat is het hoogste aantal sin...

 

 

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.