7 x deze jaren 30-woningen staan te koop in Breda

Door Redactie indebuurt Breda 12 januari 2019

Huizen uit de jaren dertig hebben iets aandoenlijks en romantisch. Ze zijn niet voor niets razend populair en daarom hebben een lijstje voor je gemaakt met alleen maar jaren 30-huizen. Welke is jouw favoriet?

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Wij willen hier wel intrekken!

Met de originele vloer in de gang, het glas-in-lood en de ouderwetse tegeltjes, is dit ons favoriete jaren ’30 huis. We like!

Foto: Funda.nl

Wat een ruimte!

Waar de meeste jaren 30-huisjes nét iets te klein zijn, ontbreekt het hier niet aan ruimte. Slaapkamers genoeg en aan jou de keus of je ze gebruikt als kinderkamers, voor je rotzooi of gewoon om héél veel kleding een plekje te geven!

Genoeg tuin

Reken maar dat je hier ’s zomers lekker buiten kan zitten. De tuin is groen, goed onderhouden met heerlijke plekjes om uren te tafelen met vrienden. Wat wil je nog meer?

Helemaal opgeknapt

Wil je dolgraag een jaren 30-huis wonen, maar niet je handen uit je mouwen steken? Dan is dit stulpje perfect! Het is namelijk een jaren 30-woning in een modern jasje. Hoef je niets meer aan te doen, alleen maar je spullen te verhuizen.

Verrassend

Samen douchen onhandig? Niet in dit huis! In deze badkamer heb je een dubbele douche en dat is nog niet alles: de zolder is gigantisch, nét als de tuin. Wat een verrassend huis.

Alles in één

Wil jij in ieder geval een jaren 30-huis met een plafond met houten balken, glas-in-lood en openslaande deuren? Dit huis heeft het allemaal!

Sfeervol

In een jaren 30-huis mag je de sfeer best laten terugkomen. Zo hebben de vorige bewoners hier al verschillende kleurtjes op de muur, lambrisering, trap en kozijnen geverfd. Moet natuurlijk wel je smaak zijn!

Lees ook

Binnenkijken bij

Binnenkijken bij actrice Tanja: ‘Bij het zien van de zolder was ik verkocht’

Tanja (30) verhuisde dit jaar samen met haar vriend Georges (29) naar de Belcrum. De actrice en thea...
binnenkijken bij

Binnenkijken bij Alissa: ‘Na die nacht voelde mijn huis als een thuis’

Alissa Iriks zwier een jaar lang door Australië, maar verlangde toch terug naar ons mooi Breda. Sind...
Binnenkijken bij

Binnenkijken bij Saskia: ‘We werden door Dok19 ontvangen met een welkomstbiertje’

Ze kijkt uit op de Haven en zit binnen no time in haar favoriete café. Saskia woont in een prachtig ...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.