Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x wonen in hartje binnenstad

Door Annemijn Heijstek 31 juli 2017

Wonen in de binnenstad van Breda is leuk! Met de eerste zonnestraaltjes heb jij de beste plek op het terras te pakken en vanuit de kroeg kun je letterlijk – als dat je ding is – je bed inrollen. Geen zin om te koken? Met een heel scala aan restaurantjes binnen een straal van 100 meter is dat ook helemaal niet nodig. En wie op zoek is naar wat groen, wandelt binnen vijf minuutjes naar park Valkenberg. Kortom, het is een feestje om in de binnenstad te wonen. Nog steeds niet overtuigd? Na het zien van deze vijf toffe huurwoningen wel.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Centraler kan niet

Wonen binnenstad Breda
Foto: HouseHunting

Altijd al gedroomd van een woning op de Grote Markt? Dan is het nu de hoogste tijd om wakker te worden en je droom waar te gaan maken. Voor €940,- (excl.) per maand woon je midden op de Grote Markt én beschik je zelfs over een dakterras. Meer weten? Informatie over dit appartement vind je hier.

Groots wonen op de Grote Markt

Wonen binnenstad Breda
Foto: Pararius

Iets meer te besteden? Dan kun je ook voor dit pareltje aan de Grote Markt gaan. Dit gemeubileerde appartement is ingericht door een binnenhuisarchitect. Het appartement beschikt onder andere over een losstaand ligbad (!), een inloopdouche (!!) en een kingsize hotelbed (!!!).  De huurprijs bedraagt €1400,- (incl.) maar dan krijg je er ook wel wat voor terug. Meer informatie over dit droomappartement vind je hier.

Klein maar fijn aan de Haven

Wonen binnenstad Breda
Foto: Pararius

Woon jij alleen en ben je bang dat een woning in de binnenstad onbetaalbaar is? No worries, de binnenstad kent ook genoeg goedkope(re) alternatieven, zoals deze toffe studio. Gelegen aan de immer gezellige Haven, waar je met lekker weer de Singel opgaat met bootje of een biertje drinkt op het terras bij DOK19. De huurprijs bedraagt maandelijks €775,- inclusief gas, water, licht, internet en televisie. Meer over deze studio vind je hier

Instapklaar

Wonen binnenstad Breda
Foto: HouseHunting

Dit appartement aan de Tolbrugstraat is een ideale keuze wanneer je zo snel mogelijk erin wilt en er zo weinig mogelijk aan wilt doen. Het appartement wordt namelijk volledig gemeubileerd opgeleverd. De huurprijs bedraagt €1250,- per maand exclusief gas, water en licht maar inclusief meubel, internet en televisie. Meer informatie over het appartement vind je hier.

 Monumentaal wonen

Wonen binnenstad Breda
Foto: Huurwoningen.nl

Wonen in een monumentaal pand? Yes please! Dit appartement bevindt zich in de Veemarktstraat en beschikt over een ruime woonkamer (50 m2) en een dakterras. En hebben we het al gehad over die prachtige glas-in-lood ramen en originele plafondschilderingen? Bij deze dan. Meer informatie over dit appartement vind je hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.