Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het kan wél! 5 x groen wonen in Breda

Door Annemijn Heijstek 4 september 2017

Of in de stad wonen betekent dat je op een kluitje met je buren woont en zelden iets van de natuur ziet? Tja, in veel gevallen gaat die vlieger wel op. Maar er zijn uitzonderingen, zeker in onze stad! In deze huizen waan je je altijd op vakantie, geniet je dagelijks van natuurschoon én woon je nog steeds in ons mooi Breda.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Geweldig groen

Groen wonen Breda
Foto: Funda.nl

Wát een uitzicht. Deze woning beschikt over grote raampartijen in de woonkeuken en de woonkamer zodat je altijd van dit spectaculaire uitzicht kunt genieten. En als je nog niet genoeg hebt van al dit groen, ben je binnen no time bij de Asterdplas en het Haagse Beemdenbos.

Waar? Waterweegbree 237
Vraagprijs? €350.000 k.k.

Woonboerderij aan het bos

Groen wonen Breda
Foto: Funda.nl

Behoefte aan de rust en ruimte van een enorme tuin? Dan is dit optrekje – een onlangs uitgebouwde woonboerderij mét paardenstal – misschien wel wat voor jou. En mocht je die enorme tuin zat zijn kun je altijd nog je heil in het Mastbos gaan zoeken, waar deze boerderij aan gelegen is.

Waar? Heistraat 52
Vraagprijs? €797.000 k.k.

Aan de rand van het Liesbos

Groen wonen Breda
Foto: Funda.nl

Nog een woning aan de rand van het bos, ditmaal gelegen aan Boswachterij het Liesbos. De mega gezellige (en groene!) tuin is natuurlijk perfect voor barbecues en tuinfeestjes. En nu je toch bezig bent, check ook even het geweldige interieur, zoals de authentieke tegelvloer en houten balken.

Waar? Drielindendreef 58
Vraagprijs? €450.000 k.k.

Hartje centrum

Groen wonen Breda
Foto: Funda.nl

Hartje centrum wonen, en alsnog omgeven worden door groen? Het kan! Bijvoorbeeld in dit monumentale appartement aan de Catharinastraat. Niet alleen beschik je over een enorme gezamenlijke tuin, het appartement is ook nog eens gelegen aan stadspark Valkenberg. Green for the win!

Waar? Catharinastraat 18c
Vraagprijs? €275.000 k.k.

Groener kan bijna niet

Groen wonen Breda
Foto: Funda.nl

Iets meer te besteden? Wat dacht je van deze villa in het zuiden van Breda, grenzend aan het Mastbos? Je kunt hier heerlijk in je hangmat tussen de oude bomen mijmeren, urenlang verstoppertje spelen in eigen tuin, of een duik nemen in het zwembad (dat je nog wel even moet aanleggen, maar waar volop ruimte voor is). Terug naar de bewoonde wereld? Dat is zo gepiept: binnen enkele minuten sta je op het Ginnekenmarktje.

Waar? Overaseweg 166
Vraagprijs? €1.295.000 k.k.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.