5 x deze woningen staan nog maar nét te koop in Breda

Door Annemijn Heijstek 22 januari 2019

Wie in deze tijden op zoek is naar een fijn koophuis, moet snel schakelen om ertussen te komen! Bij indebuurt Breda zijn we de flauwste niet, dus zetten we iedere week het meest recente woningnieuws voor je op een rijtje. Deze Bredase stulpjes verschenen afgelopen dagen vers op Funda:

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Net gerenoveerd

Het fijne aan deze eindwoning in de wijk Brabantpark is dat het volledig is opgeknapt. Zo zijn de keuken en badkamer gloedjenieuw. Als je zelf een mooie vloer uitzoekt, is de woning helemaal af!

Spectaculair uitzicht

Op zoek naar een fijn appartement met een heerlijk uitzicht? Dan is deze woning in Waterdonken echt wat voor jou! Behalve het spectaculaire uitzicht heb je een heerlijk balkon op het westen, twee ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats.

Veel slaapkamers

Deze woning in de wijk Kroeten is ideaal als je een groot gezin hebt (of hierover droomt). De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers en is ruim opgezet. De extra tweede verdieping met grote glazen ramen is een echte eyecatcher.

Fijne woning

Een fijne woning voor een prima prijs: dit huis in Westerpark heeft het allemaal. Zoals vier slaapkamers, een handige berging en een prima locatie. Ook handig: de woning is in de afgelopen jaren gemoderniseerd, zodat jij er weinig werk aan hebt.

Karakteristieke stek

Wauw! Wat een bijzondere woning. Hoewel de woning in de afgelopen jaren compleet is gerenoveerd, zijn authentieke elementen zoals de glas-in-loodramen en de open haard bewaard gebleven.

Foto: Funda

Lees ook

bijzondere huizen op funda (1)

Dit wíl je zien! 7 x bijzondere foto’s op Funda

Elke week houden we jullie op de hoogte van de nieuwste, mooiste of grootste huizen van Breda. Soms ...

Jonas en Rianne van het Meubelatelier toverden een oud pakhuis om tot droomwoning

Veel Bredase interieurliefhebbers kennen Meubelatelier Koningstraat 5 al wel door de bijzondere oude...
binnenkijken bij

Binnenkijken bij José: ‘De heilige beelden staan door het hele huis’

Mariabeelden, een flipperkast maar ook een strakke design bank. Deze week mogen we binnenkijken bij ...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.