Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwembroek nodig? Dit zijn de trends voor deze zomer

Aangeboden door Sven & Sophie 7 juni 2019

Bij lekker weer hoort goed vertoeven aan het water. Of het nu aan het zwembad, de Galderse Meren of het strand is: water is water. Voor de mannen onder ons is een goede zwemshort een musthave! Wij gingen langs bij speciaalzaak Sven&Sophie en zochten voor je uit wat de trends van dit moment zijn.

Hier op de redactie zijn we dan misschien geen man, maar we kunnen ons maar ál te goed voorstellen dat het uitzoeken van een goede zwembroek geen makkie is. Daarom legden we onze prangende vragen voor aan de medewerkers van Sven&Sophie!

Over, boven of op de knie?

Misschien oud nieuws, maar zeker het vermelden waard: laat die Speedo maar thuis, mannen. Zwemshorts mogen wat lengte hebben en een beetje baggy vallen. Weet je nog, die lange zwembroeken van een aantal jaar geleden die bijna tot óver je knie vielen? Die tijd is – gelukkig – voorbij. Wel zo fijn, want hoe moeten je knieën of bovenbenen anders ooit enigszins bruin worden?

De trend van 2019: zwemshorts die tot halverwege je bovenbeen vallen. Genoeg lengte om je lekker comfy te voelen in je zwembroek, maar ook genoeg ruimte om je benen te laten bruinen. Kan je na het zonnen en zwemmen meteen flaneren in een korte broek.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Printje of neutraal?

Goed, nu weet je in ieder geval met wat voor soort zwemshort je jezelf in Baywatch waant. Dan rest nu enkel de vraag: wat voor kleurtje, printje of streepje krijgt je nieuwe zwembroek? Dat vatten we kort voor je samen: leef je uit! Alles mag én kan. Bij Sven&Sophie in Breda vind je een uitgebreid assortiment zwemshorts met merken als Tommy Hilfiger, Björn Borg, Calvin Klein en Mey.

Van gebloemde prints en felle kleuren tot aan zachte pasteltinten: je kunt alle kanten op, dus doe dat!


Meer over Sven & Sophie ontdekken?

Sven & Sophie winkelen

Geopend09:30 - 18:00

Ginnekenstraat 19, Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.