Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkels dicht, maar tóch lokaal shoppen: zo haal je alsnog je kerstcadeaus in huis

Aangeboden door City Webshop Breda 15 december 2020

Bijna alle winkels dicht tot 19 januari: dat is een van de nieuwe maatregelen die gelden. Voor Bredase ondernemers betekent dit de winkel sluiten en weinig tot geen inkomsten. Ondertussen weet jij niet hoe je alsnog de perfecte cadeaus voor de feestdagen op de kop tikt. Toch is daar een oplossing voor!

Als je gewoon vanuit je luie stoel of bank shopt bij City Webshop Breda, komt het helemaal goed met die cadeaus. Hier lees je waarom.

Meer dan 1.100 artikelen

Als je het perfecte cadeau zoekt voor je partner, ouders of vriendengroep, wil je niet aankomen met iets afgezaagds. Dat hoeft ook niet, want op City Webshop vind je meer dan 1.100 artikelen (and counting) van ruim 50 Bredase ondernemers. Scoor de favoriete delicatessen van je vaste zaak of probeer juist iets nieuws! Benieuwd wie er mee doen? Onder meer De Pindakaaswinkel, Jacomijn, Urban Bozz, De Maretak en De Kinderboekentuin verkopen online hun artikelen. Check hier alle deelnemende winkels. 

Dezelfde dag nog in huis

Het is momenteel chaos bij de grote pakketbezorgers in Nederland: iedereen bestelt als een malle pakketjes. Als je shopt via City Webshop Breda, heb je jouw cadeau op tijd in huis. Het team bezorgt jouw bestelling binnen Breda namelijk persoonlijk, op een elektrische fiets. Bestel je voor 16.00 uur? Als het artikel op voorraad is, ligt het diezelfde avond (tussen 17.00 en 22.00 uur) bij jou in huis.

Steun Bredase ondernemers, juist nu

We hoeven je niet uit te leggen dat dit voor iedereen gekke tijden zijn, ook voor de ondernemers in onze stad. Draag jij de Bredase ondernemers een warm hart toe? Bestel dan jouw cadeautjes, hebbedingetjes of woonaccessoires lekker makkelijk via City Webshop Breda.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door City Webshop Breda. Meer over City Webshop Breda ontdekken?

City Webshop Breda

GeopendHele dag

adv.